DTP-Ülkücü gerginliği

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
24102009155952.jpg

Basın açıklaması yapan DTP'liler ile `Ülkücüler' kavga etti....

ELAZIĞ'da basın açıklaması yapmak isteyen DTP'li bir grup ile `Ülkücü' olduğu belirtilen bir grup arasında kavga çıktı. Çıkan arbede ardından polis tarafları ayırırken, ülkücüler yürüyüş düzenledi.
DTP il yöneticileri `Barışı desteklemek' adı altında bugün PTT Meydanı'nda basın açıklaması yapmak istedi. Polis, güvenlik gerekçesiyle DTP'lilerin açıklamayı Hozat Garaji Mevkii'nde bulunan Hastane Caddesi'ndeki il binaları önünde yapmasını istedi. Bunun üzerine yaklaşık 30 kişilik DTP'li il binaları önüne gelerek basın açıklaması yapmaya başladı
Bu sırada 15-20 kişilik ülkücü grup, Hürriyet Caddasi üzerinde DTP il binası önüne doğru, `Bu ülkeyi böldürtmeyiz' sloganları eşliğinde Türk bayrakları açarak yürüyüşe geçti. Çevik kuvvet ekipleri bu grubu DTP il binası önünde yaklaştırmazk en, DTP'liler de ülkücü gruba sloganlarla karşılık verince gerginlik başladı. Bu sırada polisin çemberini yaran ülkücü grup içinden birkaç kişi DTP'lilerin bulunduğu tarafa geçerek saldırdı. DTP'liler de ...

Devami...

lan bi kaç tanesinin agzını burnunu kırsaydınız ya helal olsun size

Terörden beslenen iki Partinin rant kavgası

ikiside siyasi varklığını teröre borçlu

kavga bu yüzden

terör biterse kendilerinin de yok olağını çok iyi biliyorlar

kavga bu yüzden

çok basit yaklaşım..milliyetçilik salt terörden beslenmez, beslenemez...
hele türk milliyetçiliği sakarya meydan muharebesinde, çanakkale de, büyük taarruzda oluşmuş kutsal bir olgudur.
biraz tarih ve biraz da vicdan sahibi olalım..yoksa bunlar o bölücü ağızlar gibi gereksiz ve basit kalır

kavga bu yüzden

akp li yada dtp li olduğun her halinden belli vatanı milleti sevmeyi rant kazanmak olarak görüyosan zihnin çürümüş tıpkı akp liler gibi neydiler ne oldular bugune kadar bole terore serbestlik dünyanın neresinde görüldü acaba.

akp li yada dtp li olduğun her halinden belli vatanı milleti sevmeyi rant kazanmak olarak görüyosan zihnin çürümüş tıpkı akp liler gibi neydiler ne oldular bugune kadar bole terore serbestlik dünyanın neresinde görüldü acaba.

sen yazdıklarımı okuyupta bana hala DTP li olma ihtimalinden bahsedebiliyorsan şayet sana tek tavsiyen acilen bu forumu terket .

Çünkü sende okudğunu anlayamama sorunu var.

buralarda zaaman geçireceğine git bu sorununu hallet

vatan swevgisine gelince orda dur

A.Necdet Sezer 300 yakın terörsti affedip dağa gönderirken vatanı sevenler nerdeydi

neden sesinizi çıkarmıyordunuz

affedilen o terörsitler askerimize kuşun sıkarken tekrar yakalandı.

burda ise iyi kötü silah bırakan terörsit var

la yus'el teröristin silah bırakanı ne bırakmayanı ne.terörist işte.terörist kime deniyor onuda biliyorsundur herhalde

kavga bu yüzden

dengesizmisin yoksa aklınmı yok senın gelmişin şurda haddini bilmeden boş boş konuşuyorsun... belliki ampulcüsün senın liderin adam değilki senin adam olmanı bekliyim..

sen yazdıklarımı okuyupta bana hala DTP li olma ihtimalinden bahsedebiliyorsan şayet sana tek tavsiyen acilen bu forumu terket .

A.Necdet Sezer 300 yakın terörsti affedip dağa gönderirken vatanı sevenler nerdeydi

merak etme az kaldı senin gibi fetoşçularun akpcilerin seçimde göreceğiz

kavga bu yüzden

Katılıyorum dostum.
İki partide kan üzerinden siyaset yapıyor.
Ayrıca eklemek istiyorum. Mhp milliyetçi bir parti değildir. Milliyetçilik vatan millet sevgisidir. Benden olmayana ölüm demek değildir.
Milliyetçilik namuslu olmaktır.
Mafya, yeraltı dünyası değildir. ( Tüm milliyetçiler değildir tabi ki)
İki partide kanla beslenen faşist oluşumlardır.

arkadaşım hiç mi vicdanın yok yoksa beynın mı çalışmıo adamlar dağdan terörist olarak iniyor pişman olmadığı halde pişmanım diyor sende bunu pişman olmadıklarını bile bile serbest bırakıyorsun sonra adamlar dağdan iniyor diyorsun kimi kandırıyorsun.hala bunun arkasında ysan bunlar güzel şeyler teröristleri GÜL le karşılamk hoş şeyler diyosan bence bence benim bu form sitesini deil senin bu ülkeyi terk etmen lazım.

çok basit yaklaşım..milliyetçilik salt terörden beslenmez, beslenemez...
hele türk milliyetçiliği sakarya meydan muharebesinde, çanakkale de, büyük taarruzda oluşmuş kutsal bir olgudur.
biraz tarih ve biraz da vicdan sahibi olalım..yoksa bunlar o bölücü ağızlar gibi gereksiz ve basit kalır

iyide sana mhp nin milliyetçi olduğunu kim söyledi ya da dur şöyle diyeyim seni kim kandırdı

adam gibi yorum yapacaksanız yapın.Yoksa benden alıntı yapıp cevap vermeyin.Bu tiplerde hep bana denk geliyor

arkadaşım Türkiye 30 yıldır savaşta. Ahakam kesenler bu zamana kadar neden bitiremedi.Niye bitirmediler. Bitirmediler çünkü terörün varlığı birilerine herzaman rant sağladı.

Peki nezaman bitecek diye sorsan onada cevap yok.Bu millet ömür boyu terör belası ile mi yaşamak zorunda.Bütün kaynaklarımızı varımızı yoğumuzu teröre mi akıtmak zorunda .

buna da cevap yok.

peki sen gelince bitirebilecekmisin.

Ona hiç cevap yok(zaten bitmesini de isteyn yok ki)

sonra ortaya bir çözüm umudu çıkmış ama bir bakıyorsunuz ki terörden beslenen partilerin yandaşları bana saldırıyor.çünkü doğru söylüyorum

Sırf AKP ye muhalefet olsunda oyları erisin diye ve bir daha ki seçimlerde iktidar olamasın diye bunu malzeme olarak kullanmak ve insanların duygularını sömürmek. İşte tek yaptığnız bu

Ama ben sizin gibi değilim.Terör bitsin de yeterki AKP iktidar olmasın.Benim için öenmli olan ülkemde ki barış ve huzur.

Sizinse tek derdiniz şu

Neolursa olsun terör AKP zamanın da bitmesin.

Yazıklar olsun böyle düşünen zavallılara. BUnlar birde milliyetci vatan sever naraları atmazlar mı

Ama milliyetcilerri mukavva dan ibaret olan bu sözde vatanseverlere kaç defa sordum cevap vermediler

bir daha soruyorum

A.N.Sezer 300 e yakın sapa sağlam PKK lıyı affedip tekrar dağda çatışmaya gönderirken nerdeydiniz

İşte akp Zihniyeti.Göreceksiniz,2-3 Yıla Kalmaz Türkiye Yine Ülkücü-Solcu Çatışmaların Yaşandığı,İhtillalerin Yapıldığı,Sokağa Çıkma Yasaklarının Olduğu Döneme Geri Dönecek.BAŞBAKANIMIZLA İFTİHAR EDİYORUZ ( ! )

Kürşat sana bir sorum var. Gerçekten sen nerde yaşıyorsun .

Ülkücü solcu çatşmasımı çıkacak .son yıllarda duyduğum en komik laftı. Çok güldüğm eline sağlık

yahı ne çatışması. Şuan solcularla ülküclerin her düşüncesi aynı değilmi.her ikiside aynı şeyleri söylemiyor mu. fazla uzağa gitmeye gerek yok bu forumda bile ülkücülerle solcuların farklı düşündüğünü gördün mü. Gir şu siyaset bölümüne bak.Kim ülkücü kim solcu ayırt et bakim

beyler burası bilgisayar bilgi bilişim sitesi falan filan ha arada siyasette yapılıyor ayrı kulvarlarda bilgili insan ile kim olursa olsun her türlü tartışma kültür alışverişi yapılır ama cahil gureba takımı ile konuşulmaz anlatırsanda anlamaz baktım seviyeli başlamış bir kaç kişi haricinde provake yok bu ülkenin barışa ihtiyacı var bağrımıza taş basıcaz mecburuz orda sıkılan mermiler şehit olanlar bizim geleceğimiz gidiyor barış gelecek osmanlı yeniden dirilecek isteyen olur istemeyende olur lakin birbirimizi şimdiden yemeye başlamayalım özellikle akp ve fetoş diyen warlocktu galiba ne dediğini farkında değil git sen ergenekona katıl burada tutan ne seni...

seviyeli sohbetler

ne dtp ne mhp ..dostluk en iyisi birakin bu isleri

Kürşat sana bir sorum var. Gerçekten sen nerde yaşıyorsun .

Ülkücü solcu çatşmasımı çıkacak .son yıllarda duyduğum en komik laftı. Çok güldüğm eline sağlık

yahı ne çatışması. Şuan solcularla ülküclerin her düşüncesi aynı değilmi.her ikiside aynı şeyleri söylemiyor mu. fazla uzağa gitmeye gerek yok bu forumda bile ülkücülerle solcuların farklı düşündüğünü gördün mü. Gir şu siyaset bölümüne bak.Kim ülkücü kim solcu ayırt et bakim

Ben Türkiye'de Yaşıyorum da Sizin Nerede Yaşadığınızı Pek Çözemedim.Siyaset Bölümünü Örnek Göstermişsiniz.Siz Girin de Bir Bakın.Bana Kürt Açılımını Destekleyen,Akp Yönetiminden Çok Memnun Olan Bir Tek Ülkücü Gösterin de Sözünüz Havada Kalmasın...

Ben Türkiye'de Yaşıyorum da Sizin Nerede Yaşadığınızı Pek Çözemedim.Siyaset Bölümünü Örnek Göstermişsiniz.Siz Girin de Bir Bakın.Bana Kürt Açılımını Destekleyen,Akp Yönetiminden Çok Memnun Olan Bir Tek Ülkücü Gösterin de Sözünüz Havada Kalmasın...

iyi işte ama solcularda aynı şeyler söylüyor. O halde Ülkücü solcu çatışması nasıl çıkacak

senin aklı n hala 80 öncesinde.uaynın artık.Erdoğan sayesinde ülkücülerle solcular kanka oldu kanka :=)

Son Zamanlarda Forumda Erdoğan Savunucuları Çoğalmaya Başladı.Dün Akşam Da Senin Gibi Birine Laf Anlatmaya Çalıştım Hemen Edepsizlik Yaptı.Uyarı Aldık,Nasıl Bir Din Sevgisiyse Hemen Küfrettiriyor Size Heralde.Bu Yüzden Seninle Muhattap Olmayacağım...

Geri