DTP’nin kasasında ‘bir kuruş’ yokmuş

AnaToLiaN

MeCCaH
Reaction score
0
DTP hakkında kapatma kararı veren Anayasa Mahkemesi, partinin mal varlıklarının Hazine’ye devredileceğini açıkladı

Parti yetkilileri ise kasada tek kuruş olmadığını, genel merkez dahil il ve ilçe örgütleri binalarının kiralık olduğunu açıkladı. DTP’nin Genel Saymanı Salih Yıldız “Devletten bugüne kadar tek kuruş para almadık. Parti üyeleri ve halkın bağışlarıyla geçindik. İl ve ilçe örgütleri binaları kiralık. Demirbaşlar ise mülk sahibine aittir. Şahsi eşyaları dışında bir şey yoktur” dedi.

Merkez, BDP’ye devredilecek
DTP’nin kapatılması nedeniyle parti genel merkezinde, önümüzdeki hafta tabela indirileceği ve binada bundan sonra, DTP’nin yedeği olarak kurulduğu belirtilen Barış ve Demokrasi Partisi’nin (BDP) faaliyet göstereceği öğrenildi. BDP Genel Başkanı Demir Çelik’in önümüzdeki günlerde mülk sahibi ile kontrat imzalaması bekleniyor

KANYAK

beş kuruşları yokmuş buna kim inanır
güldürmesinler adamı

Bırakın yaa lanet olsun paraları batsın. meclisten defolsunlar da...

tabi beş paraları olmaz.. devletten aldıkları parayı mehmetçikle savaşsın diye o şrfsiz dağdaki pkk lıları aktarmışlardır bile

ya beleşçilik devlet sömürücülüğünden ne zaman vazgeçicdeksiniz elektirk kaçak sigara kaçak mazot kaçak okulda çocuk okusun diye devlet maş bağlıyo tara yardımı arsa yadımı kimin parasıyla çalışan adamın onun bunun değil sadece çalışan adam vergi üretir batı çalışıcak doğu yiyecek kürt kökenli terörün yarattığı zarar ziyanı sölemedim bile ....

Bu gün akp kapatısa aynı durum onun içinde geçerlidir , parti üzerine kayıtlı mal mülk para çok cüzzii dir..

nerden biliyorum peki? daha önce yobazlık/irtica/ vahşilik nedeniyele kapatılan bir sürü parti olduda ordan biliyorum .

yanii artık kaşarların kaşarlık yapması sıradan bir haber bu gün kapatılır yarın açılır öbür gün kapatılır bir gün sonra gene çıkar fazla bir şey kaybetmez gene kaşarlığını yapar...

neden şaşırdınızki
kimi fenerli yanarlı dönerli dernek kurup götürüyor
bunlarda dağa göndermişlerdir

ne kadar da cabuk sömürmüşler hazinenin yardımlarını :eek:

neden şaşırdınızki
kimi fenerli yanarlı dönerli dernek kurup götürüyor
bunlarda dağa göndermişlerdir

şu kafaları kumdan çıkarın (betondan mı desem acep )

daha suçunu açıklayamadığınız ( ki size göre ispatlanana kadar suçsuzdur,almanyadaki davayı geçin çünkü alakaları yok ) bir dernek ile militarist bir grubu aynı kefeye koyuyorsunuz vah benim memleketim

yarın birgün öcalanla beraber yine halay çekersiniz şaşırmamak lazım

bulaşmasanız olmaz dimi
pkklı itleri affeden kim
o itlerin ayagına kadar seyyar mahkeme gönderen kim
açılımı icat eden kim
ülkeyi yangın yerine çeviren kim
ülkeyi yakıp yıkana dokunmayın diye polise emir veren kim
dtp nin kapatılmasına karşı olanlar kim
kim...
öcalana örtülü af çıkarmaya uğraşan
yol haritasına uyan ve onu destekleyen
kim...
tokat katliamını uydurdukları ergenekona yıkıp pkklı şerefsizleri aklamaya çalışan kim

Hainin kasası boşmu çıkmış,şaşırmamak lazım.Kandile göndermişlerdir,bazı geri zeklalılarda,hala bunları savunmaya geçiyor.Lanet olsun,Memleketimi bölmeye çalışan şerfsizlere!!

Şaşırmamak lazım, kapanma günlerini ha şimdi ha yarın diye hasretle bekleyen bir partinin borçlu çıkmadığına dua edin...

Geri