DSP'ye göre Baykal, Erdoğan'ı Köşk'e gönderip meydanı boş bulmak istiyor

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, CHP lideri Deniz Baykal'ın cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde izlediği politikayı eleştirdi.

sezer.jpg

Baykal'ın Başbakan Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçtirmek için çaba gösterdiğini ifade eden Sezer, "Erdoğan'ı Köşk'e gönderip meydanı boş bulmak istiyor." dedi. CHP liderinin asker üzrinden siyaset yaptığını da dile getiren Sezer, "Siyaset siyasetçilerin işidir. Böyle solculuk olmaz." ifadelerini kullandı.

Partisinin Denizli il kongresine katılan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, anamuhalefet lideri Baykal'ı hedef aldı. Baykal'ın anamuhalefet olmanın gereklerini yerine getiremediğini savunan Sezer, seçimden sonra CHP'yi Baykal'dan kurtaracaklarını iddia etti. Sezer şöyle konuştu: "Tayyip Erdoğan'ı başbakan yapan Baykal, şimdi nasıl oluyor da cumhurbaşkanı olmasını engellemeye çalışıyor? Bugüne kadar Baykal'ı olağan bir iş yaparken gören var mı hiç? 'Cumhuriyet elden gidiyor' diye feryat kopararak oy avcılığı yaptı. Şimdi de Tayyip'i cumhurbaşkanı seçtirip meydanı boş bulmak istiyor. Bir de cumhurbaşkanlığı konusunu askere havale ediyor. Asker, vatan savunması yapar siyaset yapmaz." Sorunların çözümünün meydanlardan geçtiğini ifade eden Sezer, "Baykal nerede? Maalesef kendisi samimi değil. Eğer Baykal, 'Erdoğan cumhurbaşkanı olursa meydanlar bana kalır' diye sevinecekse bu millet, bunun hesabını sandıkta soracaktır. Demokratik solcular olarak bu ülkeyi ve CHP'yi Baykal'dan kurtaracağız." şeklinde konuştu.

Resul Cengiz, Denizli; Cihan
zaman.com.tr​

erdoğan cunhurbaşkanı olsa bile meydanın kendisine kalacağı gibi saçma bir düşünceye nasıl inanabiliyor ki baykal? bu kadar saçma bir düşünce olamaz.

mulocan59' Alıntı:
erdoğan cunhurbaşkanı olsa bile meydanın kendisine kalacağı gibi saçma bir düşünceye nasıl inanabiliyor ki baykal? bu kadar saçma bir düşünce olamaz.

Baykal deyince benim aklıma Saçmalık Gelir Ben şahsen baykaldan beklerim çünkü o siyasi ahlak yoksunu:clap
elinde içki kadehi üzerinde parlak smokinlerle halkın içinde olduğunu zannediyor ama yanılıyor....
göreceksiniz AK PARTİ %50 nin bile üstünde Oy alacak ALLAH'ın İzni ile

ak parti babayı alır ancak, baba kimmi bi düşünün
(ayrıcada zeki sezere iki çift lafım var
hadi ordan leş kargası
ecevitten sonra seni kimse sindiremez kusura bakma,
liderler kolay yetişmiyo
tamam ülkeni sevdigine inanıyorum ama
chp nin sırtında bi kambursun sen şuanda
aynı mhpnin sırtındaki bbp gibisin
yani leş kargası gördüm seni canım hahahahahhahahhaahhaha)
neyse doluyum buraya boşalmayım şimdi :)

Geri