"DSL Bağlantısı Yok" Sorunu...

zuiden

New member
Reaction score
0
"Modem yerel santralla DSL bağlantısı sağlarken Modem üzerindeki DSL ışığı yanıp sönecek,ve başarıyla bağlandığında sabit olarak yanacaktır. Lütfen Modem üzerindeki DSL ışığını ve Modem arkasındaki DSL hat giriş kablosunun doğru olarak takıldığını kontrol ediniz.Eğer modem hala DSL bağlantısı sağlayamıyorsa ve internet gezgini sizi bu sayfaya yönlendiriyorsa lütfen İnternet Servis Sağlacınız TTNET (444 0 375) ile temasa geçiniz.Eger sorun yoksa Internet Explorer kapatın ve tekrar açın."

Sürekli bu sorunla karşılaşıyorum.
Modem'e reset atınca 3-5 saat düzeliyor.
Sonra tekrardan aynı uyarı geliyor.
Bilgisayar'a format da attım.
Ama bir farklılık yok.

TTNET'ten kaynaklanan birşey mi bu?
İllâ teknik servisin gelip yapması mı gerekiyor.
Yoksa ben bu sorunu modem ayarlarından veyâ başka biryerden yapabilir miyim?
Yaparsam nasıl yaparım...

Yardım ederseniz sevinirim.
Güzel günler.

Çevir sesi varmı yoksa 121 arıza kayıt bırak. Hattı splittersız direk dene adsl ışığı sabitleniyor ise splitter bozuk eğer sabitlenmiyorsa servis sağlayıcını ara muhtemelen hat değerlerin düşüktür. Bu yüzden hızını düşürürler sabitlenene kadar hızını düşürt başka çaresi yok aynı problem devam ediyoprsa iç tesisatını kontrol ettir

Böyle bir sorunla daha önce karşılaştım beni deli ediyordu tüm bağlantılarda tamamdı, müşteri temsilcisini bir çok kez aradım hattı kontrol et felan diyorlardı haklılarmış boşuna o kadar küfür etmişim. Huwaii markalı modemlerde bağlantı olduğu halde sorun çıkarıyor, nedense fiziksel bağlantı olduğu halder temassızlık oluyor, modem girişini biraz zorlayınca sorun çözüldüydü, belki senin sorununda böyle bir şeydir...

Geri