drwtsn32.exe hatasi yardım pls

bay_hacking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar elimde harika bi xp home edition cd si var sp 2 li aktivasyon dosyasi olan winlogon dosyasi silinmiş onu yüklüyom bir sorun yok tıkır tıkır çalşiyor fakat güncelleme yapınca pc cortluyor ve sürekli drwtsn32.exe hatasi vermeye başladi dedim bu cd mi hatali xp pro yükledim service packleri attım ama güncelleme yapınca aynısını yaptı ulen deli olcem ya nedir bu dosya neden hata verir bi çare kaldım linux kullanmak ister oldum nasi düzeltirim bu hatayi microsoft mu bişiler yapıyo yoksam güncelleme yaptıgım için
ilgilenenlere şimdiden teşküri borç bilirim

rune' Alıntı:
üstadım önce şunu bil ki dr. watson microsoft programlarının hata raporunu tutar. Kendisi hata vermez. Başka bir hata var ve bunu rapor ediyor. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Elindeki CD hatalıdır muhtemelen. Piyasada satılıyor bir taane edin kendine.

malesef elimde orjinal 3 adet cd var ( 2 home 1 pro ) 3 adette korsan var ( 1 home 2 pro ) ama korsan tercih ediyom ee etkinleştirmelerde cd keyler getti artikin

ama cd den degil guncelleştirme yapinca oluyo bu olay sanırım Uzunefe yollucam dedi valla bekliyelim bakalim

aynı hata ara sıra bende de çıkıyor. elimdeki xp orjinal. ben de güncelleme yaptım...
lisanssız olduğu için sorun çıktığını sanmıyorum, eğer gerçekten bilgisi olan varsa ve paylaşırsa ben de sevinirim.

library diye bi program var . windows un eksik dosyalarını belirliyo ve kuruyo . yarın upload ederim size de pm atarım

üstadım önce şunu bil ki dr. watson microsoft programlarının hata raporunu tutar. Kendisi hata vermez. Başka bir hata var ve bunu rapor ediyor. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Elindeki CD hatalıdır muhtemelen. Piyasada satılıyor bir taane edin kendine.

güncelleme sırasında oluşan bir hataya drwatson müdahale ediyo olabilir..
drwatson.exe için kaldır gitsin zaten bi işe yaramıyo rapor tutmaktan başka
kaldırmak için registry de HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNt\Cu rrenVersion anahtarına gir. AeDebug' ı işaretle ve delete tuşuna bas, çıkan sorulara evet de
İleride tekrar çalıştırmak için star+run altında drwtsn32 -i girmen yeterli

tekrar teşekkürler çözüm dogru çıktı sorun yasayan arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim cd den degil update den kaynaklı çıkıyor yeni kurdum windowsu gene yapıyor pudate yapmaya başlayınca yapıyor sanırım microsoft kendi kendine hata yapıyor neyse ARES e tşk :D

valla o hata bıkere benım basıma geldı cozdum ama nasıl cozdum bende bılmıyom karambole bulmusdum hayatım karambol oldu yaw hay allam ya hep dıyom not al sado dınletemıyom kı tü tü tüü

ya hocam nerelerdeydınız sız ya dun aksam basıma geldı format attım25 gb mp3 üm
5 gb wideo klip gitti
driwerlarıda kurmak cabası
ey allahım bu kaar basıtmıs ben onları toplayana kadar canım cıkmıstı ya of
su windowsn dotune dotune wurmak lazım

Arkdaşlar yanlış anlaşılmalar oluyor. Neden anlamıyorsunuz. DrWatson hata veriyorsa vardır bir sebebi. Ewet nedeni update olabilir ama aslında sorun update edilmiş windows ta değil ona uyum sağlayamayan bir programdan kaynaklanır. Dricer güncellemeleri+registry temizliği+internet kalıntılarının temizliği ve geçersiz başlangıçların kaldırılması ve artık güncel windowsunuza uyumsuzluk gösteren programların kaldırılması ve bunların tüm kalıntılarının temizlenmesi veya yeni versiyonlarının kurulması sorunu giderir.

DR Watson Win NT 2000 veya XP altında program kilitlendiğinde ortaya çıkar ve o an
bellek içeriğini bir dosyaya yedekler RAM içeriklerinide kaydeden dosyalarda sabit disk üzerinde hiçde azımsanmayacak kadar
gereksiz disk alanı işgal eder.En iyisi tamamen iptal etmek.

1. Watson hizmetini iptal etmek için Başlat > çalıştıra gir ve regedit yaz

2. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNt\CurrenVersion anahtarına gir

3. AeDebug' ı işaretle ve delete tuşuna bas, çıkan soruya evet de.

4. İleride tekrar çalıştırmak için Başlat > çalıştıra drwtsn32 -i girmen yeterli.

ya hocalar dedıgınızı yaptımda bu seferde rundll32.exe hatasııı
0x00000010 bellek read olmadı filan yazıyor
bu konu upgrade yapmaya baslayınca cıkmaya baslıyor yardımmmmm
genemı format yolu gozuktu yani bizeee

arkadaslar flood yaptıgımın farkındayım
gene format attım
1 hafta içinde 2, format bu ya
özür dilerım ama bundan sonra windows u upgrade yapan hakan ne olsun
hala pgogramlarımı kurmaya calısıyorm
gosterilen seylerın hepsını uyguladım ama bı sonuc alamadım
va acaba vistayımı kullansak
driverların 64 bir versyonları cıkmısmıdır acaba ya

dostum 2 ay sonra yeni bir pc de yaşiyorum aynı sorunu ve gene konuya göndüm ve gerekli amahtari sildim elbette düseldi gene
fakat şu var ben bu hatayi yeni windows yükledigimde ve adult içeren klaöre girdigimde almaya başliyom bi ara çarpilacam die korkar bile oldum
döt meselesi hani veri kaybına ugrayan arkadaşada tavsiyem baştir parayi al bi 120 gb 2 ye 3 e böle kafan rahat olsun göçerse göçsün demeye sende başla benim gibin neyse arkadaşlar tekra tşk ler

Geri