bay_hacking
New member
arkadaşlar elimde harika bi xp home edition cd si var sp 2 li aktivasyon dosyasi olan winlogon dosyasi silinmiş onu yüklüyom bir sorun yok tıkır tıkır çalşiyor fakat güncelleme yapınca pc cortluyor ve sürekli drwtsn32.exe hatasi vermeye başladi dedim bu cd mi hatali xp pro yükledim service packleri attım ama güncelleme yapınca aynısını yaptı ulen deli olcem ya nedir bu dosya neden hata verir bi çare kaldım linux kullanmak ister oldum nasi düzeltirim bu hatayi microsoft mu bişiler yapıyo yoksam güncelleme yaptıgım için
ilgilenenlere şimdiden teşküri borç bilirim
malesef elimde orjinal 3 adet cd var ( 2 home 1 pro ) 3 adette korsan var ( 1 home 2 pro ) ama korsan tercih ediyom ee etkinleştirmelerde cd keyler getti artikin
ama cd den degil guncelleştirme yapinca oluyo bu olay sanırım Uzunefe yollucam dedi valla bekliyelim bakalim
ilgilenenlere şimdiden teşküri borç bilirim
rune' Alıntı:üstadım önce şunu bil ki dr. watson microsoft programlarının hata raporunu tutar. Kendisi hata vermez. Başka bir hata var ve bunu rapor ediyor. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Elindeki CD hatalıdır muhtemelen. Piyasada satılıyor bir taane edin kendine.
malesef elimde orjinal 3 adet cd var ( 2 home 1 pro ) 3 adette korsan var ( 1 home 2 pro ) ama korsan tercih ediyom ee etkinleştirmelerde cd keyler getti artikin
ama cd den degil guncelleştirme yapinca oluyo bu olay sanırım Uzunefe yollucam dedi valla bekliyelim bakalim