Driver yedekleme

krall

New member
Reaction score
0
S.a
Ben pc ye format atacam ama attikdan sonra driverlari felan tekrar yuklemek istemiyorum yani eskisi gibi olsun. Bunun icin bir program vardi ama unuttum nerde oldugunu :S

bilen varsa anlatirsa sevinirim
Selametle

a. selam
kardeşim bildiğim kadarıyla öyle bi program yok ama ghost var belkide sen onu diyosundur!

var var öle bi program ya dur bulursam upload edeyim

hadi ya ii olur valla saolaın!

hocam öyle bir program var adı driver genius programı bulduğumda yükleyeceğim .Bu program istersen bir setup dosyası oluşturuyor ve seçmiş olduğun driverları adeta cımbızla çekip paketliyor.Bu setupı flasha bile yükleyip yanında gezdirebilirsin.İhtiyacın olduğunda bilgisayarda program kurulu olmasa da bu setup ile bir iki tıklama ile driverlerını geri yüklersin .Özetle PERFECT

arkadaşlar benimde bir sorum olacak bu programı ful yapamadım ve seriali-kreki yok ben bu programla setup yaptım setupla geri kurmak istediğimde bu programa tekrardan gerek duyacakmıyım yoksa direk setuptan mı atacağım
çünkü ben driverlerimi bu saat itibari ile yedekleyeceğim başka bir alternatifim yok bilgisayarım ikinci el ve yazılımları yok deneme süreside 15 gün
teşekkür ederim

Dostum buradan indireceğin proğram sayesinde driver'larını yedekleyebilirsin

indir

Geri