Driver Dosyalarını Nereye Atmalıyım

nega1

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar labtop buma yeni sistem kurdum driverları da sony nin sitesinden indirdim fakat bazı driverlar setup dosyası halinde değil normal klasör içerisinde dosyalar var bunları nereye atmam lazım.

laptop ismini ver biz onların setup lanlarını bulalım

abicim modeli sony vgn-ns21z inşallah bulabilirsin.

ekran kartı driverlarında falan problem yok ta kart okuyucuların ve wireless driverlarının setup ı yok

bu modelin xp driverlarını nereden bulabilirim arkadaslar..

ben bir tane laptopa xp home edition format atmıştım tabi wireless fln kurmak gerekti aynı senin gibi indirdim çoğunda setup yoktu. aygıt yöneticisini açtım baktım soru işareti şeklinde tanınamayan olarak görüyordu bende yeniden yükle dedim orda indirdiğim dosyaları gösterdim oldu.

aygıt yöneticisinden tanımayan sürücüyü çift tıkla
sürücü güncelleştir ordan driver dosyasını gösterip tamam de eğer doğru driver ise yükler

selam ben de ns21z modeli kullanıyorum ve xpye geçmeyi düşünüyorum.bugun harddiskin sata olması sorun olabilir diye bişey okudum.acaba bunun hakkında birşey söyleyebilirmisiniz.bide driverları nasıl bulabileceğimiz hakkında detaylı bir bilgi verebilirmisiniz.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

hardiskin sata olması sorunu var bunu xp cd sine sata driverlarını eklemek yoluyla asabilirsiniz

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNNS210E&LOC=3 linkte bütün driverlar var

son bir şey daha sormak istiyorum acaba yükleyecegim xp nin sp3 olması sata driver yüklenmesine engel teşkil ediyomu.çünkü bir yerde okudugum yazıya göre sp siz bir xp olmasına dikkat cekmişte.verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.

hardiskin sata olması sorunu var bunu xp cd sine sata driverlarını eklemek yoluyla asabilirsiniz

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNNS210E&LOC=3 linkte bütün driverlar var

birde verdiğiniz adreste vgn-ns210e nin driverları var.ancak benim makina vgn-ns21z.bu driverlar uyumlumu acaba?

hocam driver genius programıyla driverlarının yedeğini al yedeklerini alırken auto installer olarak da alabilirsin tek tıklamayla kurabilirsin

Geri