Driver Arıyorum ama bulaamıyorum

bahadır_88

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar elimde casper marka Twın Turbo 2 modeli direksiyon bulunmaktadır işletim sistemim 7 ama uygun driver bir türlü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ???

bu sayfaya bakmıştım daha önce ama dosya inmiyor not found yazısı çıkıyor ....

casperdt1.jpg

Casper Twin Turbo 2 Driver

sanırım bağlantı amaçlı ekstra bir aparat ya da kablo gibi bişey gerekiyormuş.

αqqα уєкяυ;1970090856' Alıntı:
sanırım bağlantı amaçlı ekstra bir aparat ya da kablo gibi bişey gerekiyormuş.

allah allah nasıl bir aparat acaba ??
direksiyonu usb den bağlayınca yeşil ışık yanıyor sanırım yazılımsal ama aparat nasıl bişey anlamadım ? bu ürünü benim dayım kullanıyordu ben istedim yolladı onda kullanırken aparat felan bişey yoktu ????

Vallahi driverını bakarken bi forumda yazmıştı vatandaş casperdan bi aparat almak gerekiyor diye ama detayını bilmiyorum. bi mağazasına falan uğra istersen.

evet okudum o safayı söylediklerine göre versiyondan dolayı uyumluluk sornu varmış usb için ara kablo kullanın diyor bende öyle yapıyorum zaten direksiyonun usb kablosunu direk pc ye bağlamıyorum ! arada bir uzatma kablosu var ona bağlıyorum genelde usb bellek gibi şeyleri bu şekilde çalıştırırım. ama nedense olmadı enteresan ?????

bende fifa oynarken joystick direkt olarak bağladıgımda görmüyor ama arada hub kullanınca yada uzatma kablosu o zaman sorunsuzca calisiyor biraz daha dene derim..

allah kahretsin yavbu nasıl bişeydir arkadaş ???
2 gündür çalıştıramadım lanet olsun yav ... :( özelikle gittim bu gün usb çopaltıcı aldım onun la bağladım yine olmadı allah kahretsin nedir bunun sorunu anlamadım ...???

arkadaşlar müjdee...
sonunda 2 gündür uğraştığım oyun konsolunu windows 7 de çalıştırdım baya zor oldu ama çalıltırdım az öncede direksiyon ile araba sürdüm çok keyifliydi ama kafama tkılan bişey oldu normalde direksiyonde yeşil led yanarken yani dijital yazan led ucb çoklayıcı ve uzatma kablosu ile bağlayınca kırmızı ( anolog ) led yanmaya başladı...
neyse sonuç itibariyle çalıştı hepinize tşk ederim ..... :smile::smile:

Hackhell Seni seviyor-Kıymetini bil.

Geri