Dreksiyon Başinda Yapılan Hatalar

witchney

New member
Reaction score
0
Ya arkadaşlar benim sinirime dokunan bazı harektler var dreksiyon başinda.
Ve gerçekten bizim ne kadar cahil ve saygisiz oldugumuzun kanıtları bence.
Sizinde hoşuna gitmeyen olaylari bu alanda paylaşirsak en azından hataların neler oldugunu birilerine göatermiş olabiliriz.
Ben en sevmedigim olay trafik tıkandiginda arkamdaki vatandaşin çogu zaman sabredemeyip o kornaya asılmasıdır... SİZCE:. :vur

motor kullanıp kalırımdan giden kırmızı ışıkta gecen devamli şerit ihlali yapan adamlarin yol istemesidir hayatta vermem önce sen kendini taşıt yerine koy sonra benden yol iste :D:D

ankarada yasayan bırı olarak taksıcılere-dolmusculara trafık sıkısıkken yanımdan slalom yaparak gecen ferrarılı pıclere en ıcten duygularımı gonderıyorum aracılııgınızla=)

tek hata sürücülerin sabırsız olması ama o kadar sabırsızlar ki... ya kırmızı ışıkta duran adam vitesi boşa alıyor tekrar 1 e takarken vitesi rolantide kalkmaya çalışırken geçen 5-6 sn bile arkadaki sürücülere fazla geliyo ya bu kadar adilik olmaz ki

Ya arkadaşlar benim sinirime dokunan bazı harektler var dreksiyon başinda.
Ve gerçekten bizim ne kadar cahil ve saygisiz oldugumuzun kanıtları bence.
Sizinde hoşuna gitmeyen olaylari bu alanda paylaşirsak en azından hataların neler oldugunu birilerine göatermiş olabiliriz.
Ben en sevmedigim olay trafik tıkandiginda arkamdaki vatandaşin çogu zaman sabredemeyip o kornaya asılmasıdır... SİZCE:. :vur

cok güzel bi konuya değinmişsin yeşil ışık yandıkdan 1 saniye sonra kornaya asılan tiplere fit oluyorum ayrıca sokaklarda son ses müzik ile dolasan cakal tipli kişiliksizlere de fit oluyorum eline sağlık güzel konu

bende diğer şeritteki ışığın kırmızı yandığını görüp arkamdan hemen kornaya basan gerzeklere fitil oluyorum yeşili beklemek zaman kaybı galiba onlar için..

trafikte minibüscüler kadar kıl oldugum başka taşıt sürücüsü yok alayı o.ç.d.i

Geri