Dream Theater 29 Haziranda İstanbul'da

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0

Dream%20Theater.jpg

Dream Theater 3. Kez Ülkemize Geliyor!!!

Date: Friday 29th of June 2007
City: Istanbul, Turkey
Venue: Refresh the Venue
Venue Website: www.re-fresh.com.tr

Mike Portnoy'un Forumundan Yapılan Açıklama:
http://www.mikeportnoy.com/forum/tm.aspx?m=1574065&mpage=1&key=??

Resmi Siteden Yapılan Açıklama:
http://www.dreamtheater.net/tourdates.php#istanbul

inşallah gidebilrm bu konsere..

hazır yaz tatilinede denk gelio :)

kaçmazzzzz , JOHN PETRUCCI VE PORTNOY saygılar :D

alper gidiozmu hacı konsere bugün aldığım en süper haber valla :)

29 haziranda istanbuldayız o zamn :)

Her ne KAdar beğenmesemde genede gidilerbilinir bi grup... En azından türkiyede kendini müzik yapiom zanneden kitleye cevab verebilecek bi grup.... Paylaşım için saol...

uçarak giderim bu k0nsere bee...bu adamlar harbi müzik yapıolar...

saulhudson' Alıntı:
Her ne KAdar beğenmesemde genede gidilerbilinir bi grup... En azından türkiyede kendini müzik yapiom zanneden kitleye cevab verebilecek bi grup.... Paylaşım için saol...

enteresan bir yant cidden. çünkü ben metal dibleyicisi olarak dream sevmeyen dien görmedim şaşırdım doğrusu:) elbetteki dreamden çok daa muhteşem gruplar var ama Türkiye'ye bu grubun gelmesi çok önemli ;)

SıpA' Alıntı:
enteresan bir yant cidden. çünkü ben metal dibleyicisi olarak dream sevmeyen dien görmedim şaşırdım doğrusu:) elbetteki dreamden çok daa muhteşem gruplar var ama Türkiye'ye bu grubun gelmesi çok önemli ;)

hajım haklısın ama bne progresive sevmiyorum o yüzden dream theatre pek hoşuma gitmio bir çok kişi pnik floyd hayranıdır ama ben dinlemem 25 dakka solomu olur ya:D

o yüzden dinlemiyorum bu grubu sevmiyorum..

ha grup tr ye geliomu ne güzel iy gruplar gelio ülkemize buan katılırım sonuna kadar ama görüşüm bu anlıyacağın...:victory

saulhudson' Alıntı:
hajım haklısın ama bne progresive sevmiyorum o yüzden dream theatre pek hoşuma gitmio bir çok kişi pnik floyd hayranıdır ama ben dinlemem 25 dakka solomu olur ya:D

o yüzden dinlemiyorum bu grubu sevmiyorum..

ha grup tr ye geliomu ne güzel iy gruplar gelio ülkemize buan katılırım sonuna kadar ama görüşüm bu anlıyacağın...:victory

hmm annadım ben black ve doom dinliorum ama yinede dreamı kaçırmam yani cradle tr ye gelecekmi die bi 10 sene beklemeye niyetim yok :D

Ben Hiç Birini Dinnemem (=

SıpA NereLerdesin oLym Sen (=

Tamam qeL Benim Dükkana CradLe Of FiLth - HeLLowed Be Thy Name caLcam Sana (=

Sabahın Köründe qeLip caLmamı isteme Ama (=

Geri