Dragon Age: Origins ilgili yardım...

blackfoggy

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Dragon Age: Originsi daha önceden kurup oynamıştım ancak sildikten sonra sanırım iso dosyasını pcden harici diske kopyalarken bi hata oldu sanırım. "ost100d_8_5_0.rim" isimli dosyada crc hatası alıyorum oyun kurulurken takılıyor ve fatal error veriyor bu dosyaya gelince. Kendim dosyanın içine girdim hakkatende bi hata var. Acaba rica etsem elinde bu oyun bulunan bir arkadaşımız bana bu dosyayı yollayabilir mi?

Dosyanın iso dosyası içindeki uzantısı şöyle ;

data/env.rar bu dosyayı bulup rar dosyasını çıkartıp içindeki şu uzantıdaki

env\packages\core\env\ost100d\ost100d_8_5_0.rim
dosyayı yollayabilirseniz sevinirim.

Pitton kardeş ilgin için sağol yalnız benimki pc için ve awakening versiyonu değilde. Elinde oyun bulunan arkadaşlar varsa 3-4 mblık bir dosya herhangi bir siteye upload edebilirlerse sevinirim.

Bekleyelim bakalım

İndirip uplarım

Oyun Torrentini Baştan İndirmeni öneririm ayrıca oyunu kurduktan sonra Yedeğini Alın (2dvd).Harici diske kopyalamak için unlock programlarını kullanın.

Bu arada DAOA ( Dragon Age Origins : Awakening ) Başka bir senaryodur.İlk Çıkan oyunla uzaktan yakından akrabalığı veyahut arkadaşlığı yoktur onu indirmemeni tercih ederim dragon age serisini uzun süredir oynuyorum oyunla ilgili hataları bana ulaştırabilirsin

Save İsteği Felan

Geri