Dracula geliyor!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Çekimleri tamamlanan 'Kutsal Damaca: Dracoola' 14 Ocak'ta vizyona girecek

İyi Seyirler Filmcilik, Selin Altınel ve Şenol Zencir yapımcılığında gerçekleştirilen 'Kutsal Damacana Dracoola'nın çekimleri tamamlandı. Korhan Bozkurt'un yönettiği ve ilk filmin de senaristi olan Leman Dergisi yazarlarından Ahmet Yılmaz'ın senaryolaştırdığı filmin başrollerinde Ersin Korkut, Şahin Irmak, Özge Ulusoy ve Ceyhun Fersoy yer aldı.

Film çekimleri esnasında ölüm tehlikesi geçiren Ersin Korkut, başına gelenleri şöyle anlattı:

"Filmin başında bıyıklı halde doğuyorum. Kundağa sarılmış bir halde, bir cami avlusuna terk ediyorlar beni. Orada kuş yemi ve suyla besleniyorum. Sonra beni alıp tabuta koyuyorlar kundaklı halde. O tabut derede yüzerken bir kaza geldi başımıza. Dere üzerinde giderken birden tabut ters döndü. Ben bir beş saniye falan ecelle boğuştum. Sonra beni kurtardılar.”

FİLMİN KONUSU
Henüz minik bir bebekken kendisini cami avlusunda bulan yavru Sebo (Sebahattin), güvercinlerin ve kumruların yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Aklı başına geldiğinde zengin bir işadamının konağında iş bulan ve kızı Demet’e platonik bir aşkla bağlanan Sebo’nun mutluluğu bir anda bozulur. Bir geceyarısı ansızın müştemilâtın kapısı çalınır, gelen efsanevi kan emici Kont Dracula’dır.

şafak yoksa tutmaz..

serinin ilk ikisinide zevkle seyretmis biri olarak safak sezer siz bu filmin sönük gececegini saniyorum insallah tersi cikar........

Geri