-ZeYNA-
♥ŞiiR PeRi'Si♥
- Reaction score
- 1
d.r mud radyodan kovulunca yeni bir meslek daha bulmuş tabi oda haklı benle uğraşıp bir yere varamadığnı görünce pes etmiş..:001_unsure:Bu mesleğindeki gayretinden dolayı seni kutluyorum dr.mud..:biggrin: dikkat etde müşterileri gebertme:biggrin:
o nasıl bir masaj stiLi öyle:lol:
müşteriler sakat kalınca beğenmemişler hizmeti tabi..eee haklılar masaj değil ezme bu:biggrin:
işsiz kalan dr.mud iş aramaya başlamış ama nafile bi kere adı ''ezdim oni mud'' kalmış..bi insanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler:w00t:
aramış aramış iş bulamamış yazık yaa açlıkdan zayıflamış bir deri bir kemik kalmışşşşş:crying:
Hatta kemiği bile kalmamamışşşşşşşşş:lol:
yalvardı yakardı bana ben ettim sen etme zeyna :crying:senin yüzünden ekmek paramdan oluyom açımmm açç dedi..napsamki affetsemmi :001_unsure:çabuk karar verin malum her an tahtalı köye gidebilir:durdurun
en son bana bunu yollamış
:biggrin:uyy kıyamam:crying:
(not:afedersin mud):w00t:
o nasıl bir masaj stiLi öyle:lol:
müşteriler sakat kalınca beğenmemişler hizmeti tabi..eee haklılar masaj değil ezme bu:biggrin:
işsiz kalan dr.mud iş aramaya başlamış ama nafile bi kere adı ''ezdim oni mud'' kalmış..bi insanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler:w00t:
aramış aramış iş bulamamış yazık yaa açlıkdan zayıflamış bir deri bir kemik kalmışşşşş:crying:
Hatta kemiği bile kalmamamışşşşşşşşş:lol:
yalvardı yakardı bana ben ettim sen etme zeyna :crying:senin yüzünden ekmek paramdan oluyom açımmm açç dedi..napsamki affetsemmi :001_unsure:çabuk karar verin malum her an tahtalı köye gidebilir:durdurun
en son bana bunu yollamış
:biggrin:uyy kıyamam:crying:
(not:afedersin mud):w00t: