DP'de Cindoruk depremi________

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DP'de Cindoruk depremi

DP Ankara il başkanı, il yönetim kurulu üyeleri, bazı ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 250 kişi partideki görevlerinden istifa etti.

resim76256_2.jpg

DP Ankara İl Başkanı Orhan Ünsal, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, ''Siyasette ahde vefanın ve emeğe saygının olmadığını gördüklerini'' ifade etti.

DP genel başkanlığına seçilen Hüsamettin Cindoruk'un başkanlık görevini devraldıktan sonra parti teşkilatının mevcut yöneticilerini ''destek verenler-vermeyenler'' olarak ikiye ayırarak istifa etmeleri yönünde baskı yaptığını iddia eden Ünsal, bu nedenle ''mevcut yönetime destek vermeyen teşkilat'' kategorisinde değerlendirildiklerini söyledi.

Ünsal, yaşadıkları ''demokrasi dışı'' müdahalelerle partisindeki görevinden bazı il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan 250 kişiyle birlikte istifa ettiklerini bildirdi.

http://www.habervaktim.com/haber/76256/dpde_cindoruk_depremi.html

ÖLü Doğan Bir PLan. DemireL ve Cindoruk Bu HaLkı HaLa BıraktıkLarı Seviyede Sanıyor. Artık OnLarın Biz Demokrat Partinin Devamıyız, YaLanını Kimse Yutmayacaktır. 28 Şubatı ve AktörLeri, 1960 DarbeciLerinden Ayıran tek Şey İdamLardır. Artık Bu kanadın CinLikLeri Adam Çarpmayacaktır.=)

bu siyasi oluşuma bu haber dolayısıyla sadece denebilecek tek şeyi ,dağdan gelip bağdakini kovmak gibi değerlendirilebilir.. önce oy bile vermediğin DP ye derinlerin zorlaması ile tepeden gelip yerleşeceksin, sonrada sana desdek olmayanları istifaya zorlayacaksın. adamlar da dut yemiş bülbül gibi susacak sanıyorsun galiba cindoruk.. o eskidende. morrisonun nurlu zamanlarında olan biten siyaset öyleydi. ama devir değişti.

Kendi partisine oy vermeyen birinin kadrosunun yaptığı en isabetli iş. Helal olsun.

bunlar kör kuyu gibi herşeyi kurutuyorlar.memleketi bile zamanında dizginlediler

Cindoruk geçmişinde kara lekeleri bulunan bir adam. Ama hiçbir zaman söz sahibi olmadı. Kendi isteklerini gerçekleştiremedi.

Neye şaşıyorum biliyor musunuz? Demirel ya da Cindoruk kadar siyasi geçmişe sahip olmayan insanların hiçbir şey bilmeden onların hakkında atıp tutmasına..

DP zaten tekrar kurularak misyonunu yapti..bundan sonrasi kimsenin umurunda degil..
Birileri gazi verdi arkanizdayiz diye.arada kalan iki tarafin oylarida dagilmasi gereken yerlere dagildi..
olu dogan bir bebek..
canlandirmaya calistilar hep beter oldu

Geri