Download Konusunda Yardim Edebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Game Trader

New member
Reaction score
0
Oncelikle gorev istemiyorum buraya bilgi almak ve kendimi yetistirmek icin geldim yanliz sole bir imkanim var hizli bir baglantiya sahibim 100mbit istek alan gorevli arkadaslar bana link verebilirlerse o linkteki meteryalleri indirip hemen upload edebilirim upload surem 1 gb icin 3 dk aliyor
Belki bolelikle benimde burdaki yardimsever kisilere ufakta olsa bir yardimim dokunur insallah ilerde bilgilendirdikce linlk istemeden bunu yapabilirim
sabah 09 aksam 01:00 onlineyim bu konuda tum istek alan arkadaslara seve seve yardim edebilirim dedigim gibi link ve isim vermeleri yeterli ozele mesaj atmasi yeterli devamli online kalacagim

arkadasım sorması ayıp nerden baglanıyorsun ınternete. bu arada dusuncen ıcın tesekkurler.

upload 1gb için 3 dk mı uçuyosun be bu arada teşekkürler

J@CK@L' Alıntı:
arkadasım sorması ayıp nerden baglanıyorsun ınternete. bu arada dusuncen ıcın tesekkurler.

bende merak ettim şimdi

J@CK@L' Alıntı:
Elimde bos bir sunucu var gulmeyin bana forumu tasiyamadim arkadasimin bir forumu var hem download hemde forum icin kiraladim bos durmasin arkadasa download yapiyorum arada burayada neden yapmayayim ?

mechul_yolcu' Alıntı:
Elimde bos bir sunucu var gulmeyin bana forumu tasiyamadim arkadasimin bir forumu var hem download hemde forum icin kiraladim bos durmasin arkadasa download yapiyorum arada burayada neden yapmayayim ?

dusuncen ve yardımseverlıgın ıcın sagol mechul_yolcu, eger ıhtıyacın olursa arkadasının forumunu tasımandada ben yardımcı olurum sana :)

Bişey merak ettım Sen bunun karsılıgında reklam koyucaqmsın Lınklere..?

aYrıca dusunce ve yardımsverlıgın ıcın saol

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
programlar bölümü için
asistan mod olabilirsin:D

evet senın eksıklıgını bır nebze kapatır dımı bolumde yoklugun bellı olmaz...

Burasi icin upload yapiyorsam buranin ismi gecer linklerde kendi reklamimi neden yapayim arti biz o kadar iddiali degiliz
Modluga gelince gerek yok seve seve modluk olmadan yardim edebilirim cunki hem cafe isletiyorum hem arkadasa katkida bulunuyorum
Girdigimde yeni uyeler kisminda yazilan ve sorunum konusundaki mesajlariniz icin tesekkurler bende sizlere bir katkida bulunmak istedim o kadar gorevli arkadaslarin ozelden ulasmasi yeterli + megauploaddan download yapabiliyor gerci 78 den yuksek vermiyor ama olsun

Dark_Angel' Alıntı:
evet senın eksıklıgını bır nebze kapatır dımı bolumde yoklugun bellı olmaz...

kesinlikle haklısın dark.
tyconla beraber hiç bişe
yapmıyoruz. benim zamanım
yok 3.5 ay kadar. nete
girince max yarım-1 saat
olabiliorum

programlar bölümü için
asistan mod olabilirsin:D

desantralizasyon onay verdiyse olay bitmiştir olabilirsin hem o yokkende bakarsın çok iyi fikir. :)

Yoq ben sadece meraktan Sordum ...baZı pRogramları Senın ftp verebılırız hem faydalanacak arkadaslara zman kaybı olmaz hemde Daha yararLı olur...

Tekrar tesekkur ederım...

kesinlikle haklısın dark.
tyconla beraber hiç bişe
yapmıyoruz. benim zamanım
yok 3.5 ay kadar. nete
girince max yarım-1 saat
olabiliorum

keske yonetımdede konu acıp yada ılgılı konuya yazıp bızıde bılgılendırseydın bu engellerın hakkında aylar sonra duyabılıyoruz bunu senden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri