Download hızı PC ve LAptop

redhouse1

New member
Reaction score
0
airties wiress modem kullanıyorum ADSL2+ 8 mb internete sahibim.pc interneti kablo ile çekiyor ethernete bağlanan laptop ise kendinde gömülü olan wireless aygıtı ile bağlanıyor.

her iki cihazda da yaptığım hız testlerinde normal değerler alıyorum velhasıl download ederken mesela hotmailden laptop 300 ile indirirken pc 50 kbps ile indiriyor.

Sizce bu neden kaynaklanabilir.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim..

Anlik degerler degisik olabilir. Bu sizle alakali degilde sunucuyla alakalida olabilir.

Ancak surekli boyle bir problem yasiyorsaniz ethernet kartinizin guncel surucusunu internetten tekrar indirip kurmanizi tavsiye ederim. Bunun disinda kullandiginiz kablo uzunlugu ve kalitesi cok olmasada etkileyebilecek sebepler arasinda.

soyle bır sorun var laptobun ındırırken ındırıyorsun laptobun her zaman yenı nesıller ozellıkle ınt baglantısını dırek kendıne cekıyor. laptopdan ıslem yaparken normal pc yıde ındırmeye koyuyorsan ıkı verı bırden normal ama tekde oyle oluyorsa. Auslogics BoostSpeed adlı programı onerırım. orda internet ayarlarını otomatık duzelt var ona tıkla pc yenıden baslat bı guzelde temızlığını yap. bide işlemci performansıda onemlı bu işte,, sen bi işlem yaparken pc de eskıdır cpu %99 systeme kullanırken %1 download kullandıgı ıcın yavaslar download hızında dolayısıyla..

boost-speed-setupHHPoRTaL@SqooK^.rar buda program
Rar Pass : HHPoRTaL@SqooK^

Kısaca kullandığın kablo ve uzunluğundan...

sanirim kablo vaktim oldugu zaman deneyecehim sagolun

Geri