Down load hızım paso düşüo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lamer_Hekır

New member
Reaction score
0
arklar 512 adsl var ama silk road oyununu 12 ile filan indirio oyunun 500mb olduunu düşünürsek en az 10 saat bi arkımdan duyduum dl hızını 50 de tutan bi program varmış forumlarda arattım ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim en içten saygı ve sevgilerimle iyi güller

download hızı cogu seye gore değişir. ama flashget kullan tavsıye ederim. forumumuzda bulunuyor.

2 sorun var
1 - indirdiğin server yada programda sorun var
2 - akdenizde adsl kablosunda sorun var tamir ediliyo şimdi

download hızını 50 yapan program. flashget googleden kolay bulursun.
içinde virus var gibi algılar salla. reklam yazılımı uyarısını falan takma.
canavar gibi calısıyo.
ayrıca downloadı yaptıgın adrese gorede bazen 10 bazen 50 olur degişir yani.
hem dusuyo diye neden uzuluyosunki
düşmez kalkmaz bir Allah :D

bi sorun olduğu kesin
program istiyosan bearshare tavsiyemdir (bu bölüme açmışında :S)

ben internet download manageri tavsiye ediyorim. rapidden bile indiriyo ben kullanıyorum şıkır şıkır çalışıyo valla

ağzı olan konuşuyo yaw... :)

ben bu turktelekomun warya...

bi tamir edemediler şu interneti yaw........

Arkadaşlar bende 256 adsl var ve şimdiye kadar gördüğüm maximum download hızı 27 kb. Bu normalmidir? Burda hazır muhabbet açılmışken sorıyım dedim. Origo modemim war.

Telekom geldi mertlik bozuldu ehue :)

telekom özelleşti diyolar inanma sakın devlet daireslerinden beter. aman telekoma işiniz düşmesin ....

Allah bu milleti telekomdan kurtarsın....

downmax diye bir program onerebilirim googlden arat bulursun

akharis' Alıntı:
Arkadaşlar bende 256 adsl var ve şimdiye kadar gördüğüm maximum download hızı 27 kb. Bu normalmidir? Burda hazır muhabbet açılmışken sorıyım dedim. Origo modemim war.
şahsen ben emule ile 29-30 u görüorum 256 ile 30 aşması imkansızdır sadece.... zaten

arkadasim 256 K ADSL baglantisinin maksimum indirebilme kapasitesi icin 8 e boleceksin baglanti hizini. bu da 32 KB/s ye denk gelir. ama bu teoride dogru olduu icin 27 KB/s hizi normaldir. bu arada benden soylemesi eMule programinin en son surumunde eMule uzerinden Download/Upload kisitlamasi yapmadan Netlimiter gibi bir programla kisitlama yapmaya calisirsaniz eMule bunu algiliyor ve Download hiziniz otomatik olarak dusuyor. eMule programinin bir onceki surumunde Netlimiter uzerinden upload siniri koyup da yeni surumu yukledikten sonra aynisini yapinca Download hizinin yukselmemesi sorunu ile karsilasan arkadaslara duyurulur...

arkadaşlar konu açılalı 8 ay olmuş artık yavaş yavaş 256 bile kalmaycak bile hala tartışılıyo eminim konuyu açan arkadaş şimdi 1024 ile bağlanıyo:d

yüce modum konuyu kapatırmısın??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri