Dosyaları Premium Hesap Gibi İndirin (Hemde Ücretsiz) !!!

Ab-ı Bâde Reng

New member
Reaction score
0
Dosyaları Premium Hesap Gibi İndirin (Hemde Ücretsiz) !!!

:durdurun !...Premiumları Rafa Kaldırın...! :durdurun

Evet Arkadaşlar Yepyeni Bir Konu İle Karşınızdayız.
Birçok Servis Sağlayıcısından Son Sürat Hızla İndirmenin Keyfini Yaşayın...!

Tamamen Ücretsizdir.

Buyrun, Buradan :

http://shimory.com/

RESİMLİ ANLATIM :

93509163.png

61561140.png

30408613.png

41400264.png

98247697.png

Ben Kullanıyorum Gerçekten Çok Güzel, Free İndirme Sıkıntısına Sizde Bir Son Verin...!

post_thanks.gif
Butonunu Unutmayalım... :blink:

SİTEDE Kİ AÇIKLAMA (ÖNEMLİ) :

Arkadaşlar sitedeki açıklamaya göre sahip oldukları 100TB boyutundaki bant genişliğini (indirme boyutu) doldurdukları, daha sonra ekstradan sundukları 59.81TB boyutundaki indirme sınırının bitmesinden dolayı kısa süreliğine hizmeti durduracaklarını bildirmişler.

Ayrıca sundukları bu hizmetten dolayı servis sağlayıcılarına 5681$ öderken, bu işten sadece 800$ kâr ettiklerini belirtmişler.

Yapılan bağışlar sonrası 6079$ gelir elde etmişler ve güncelleme yapacaklarını duyurmuşlar.

Bir Not Daha :

Siteden günlük indirme sınırı var. (Kaç GB olduğundan emin değilim ama en az 5GB sundukları kesin)
Ben hergün birşeyler indiriyorum sitede sorun yok.

Emeğine sağlık dostum.Bundan iyisi olamaz..

Güzel paylaşım da çalışan link bulmak son günler de zor :) malum SOPA :D

Temiz iş...Teşekkürler..

αqqα уєкяυ;5447499' Alıntı:
Güzel paylaşım da çalışan link bulmak son günler de zor :) malum SOPA :D

Haklısın upload siteleri önlem almaya başladı son olaydan sonra..

Ovv, harika bi paylaşım olmuş gerçekten. Eline, emeğine sağlık :)

buldugum linkleri de indiremedim. bi "connection hung up" diyor bi "günlük limit 15gb yarın yine dene diyor. anlamadım.

KONUYA EKLEMELER YAPILDI, KONU GÜNCEL...!

SİTEDE Kİ AÇIKLAMA (ÖNEMLİ) :

Arkadaşlar sitedeki açıklamaya göre sahip oldukları 100TB boyutundaki bant genişliğini (indirme boyutu) doldurdukları, daha sonra ekstradan sundukları 59.81TB boyutundaki indirme sınırının bitmesinden dolayı kısa süreliğine hizmeti durduracaklarını bildirmişler.

Ayrıca sundukları bu hizmetten dolayı servis sağlayıcılarına 5681$ öderken, bu işten sadece 800$ kâr ettiklerini belirtmişler.

Yapılan bağışlar sonrası 6079$ gelir elde etmişler ve güncelleme yapacaklarını duyurmuşlar.

Bir Not Daha :

Siteden günlük indirme sınırı var. (Kaç GB olduğundan emin değilim ama en az 5GB sundukları kesin)
Ben hergün birşeyler indiriyorum sitede sorun yok.

Bu site antivürüs tarafından engelleniyor. Potansiyel tehlike içerdiğini bildiriyor.

denedim hata yazısı çıkıyor (plugin error [%d].) bu şekil

teşekür ededim çalıştı rapidshareden indirdim iii çalıştı ama hızı iiii değil sadece 70 Kb/sec ekadar çıkıyorrrr

link çalışmıyor arkdaş kapatmışlar anlaşılan:(

Geri