Ab-ı Bâde Reng
New member
Dosyaları Premium Hesap Gibi İndirin (Hemde Ücretsiz) !!!
:durdurun !...Premiumları Rafa Kaldırın...! :durdurun
Evet Arkadaşlar Yepyeni Bir Konu İle Karşınızdayız.
Birçok Servis Sağlayıcısından Son Sürat Hızla İndirmenin Keyfini Yaşayın...!
Tamamen Ücretsizdir.
Buyrun, Buradan :
http://shimory.com/
RESİMLİ ANLATIM :
Ben Kullanıyorum Gerçekten Çok Güzel, Free İndirme Sıkıntısına Sizde Bir Son Verin...!
Butonunu Unutmayalım... :blink:
SİTEDE Kİ AÇIKLAMA (ÖNEMLİ) :
Arkadaşlar sitedeki açıklamaya göre sahip oldukları 100TB boyutundaki bant genişliğini (indirme boyutu) doldurdukları, daha sonra ekstradan sundukları 59.81TB boyutundaki indirme sınırının bitmesinden dolayı kısa süreliğine hizmeti durduracaklarını bildirmişler.
Ayrıca sundukları bu hizmetten dolayı servis sağlayıcılarına 5681$ öderken, bu işten sadece 800$ kâr ettiklerini belirtmişler.
Yapılan bağışlar sonrası 6079$ gelir elde etmişler ve güncelleme yapacaklarını duyurmuşlar.
Bir Not Daha :
Siteden günlük indirme sınırı var. (Kaç GB olduğundan emin değilim ama en az 5GB sundukları kesin)
Ben hergün birşeyler indiriyorum sitede sorun yok.
:durdurun !...Premiumları Rafa Kaldırın...! :durdurun
Evet Arkadaşlar Yepyeni Bir Konu İle Karşınızdayız.
Birçok Servis Sağlayıcısından Son Sürat Hızla İndirmenin Keyfini Yaşayın...!
Tamamen Ücretsizdir.
Buyrun, Buradan :
http://shimory.com/
RESİMLİ ANLATIM :
Ben Kullanıyorum Gerçekten Çok Güzel, Free İndirme Sıkıntısına Sizde Bir Son Verin...!
SİTEDE Kİ AÇIKLAMA (ÖNEMLİ) :
Arkadaşlar sitedeki açıklamaya göre sahip oldukları 100TB boyutundaki bant genişliğini (indirme boyutu) doldurdukları, daha sonra ekstradan sundukları 59.81TB boyutundaki indirme sınırının bitmesinden dolayı kısa süreliğine hizmeti durduracaklarını bildirmişler.
Ayrıca sundukları bu hizmetten dolayı servis sağlayıcılarına 5681$ öderken, bu işten sadece 800$ kâr ettiklerini belirtmişler.
Yapılan bağışlar sonrası 6079$ gelir elde etmişler ve güncelleme yapacaklarını duyurmuşlar.
Bir Not Daha :
Siteden günlük indirme sınırı var. (Kaç GB olduğundan emin değilim ama en az 5GB sundukları kesin)
Ben hergün birşeyler indiriyorum sitede sorun yok.