Dosya Uzantısı Sorunu[Yardım Bekliyorum]

ServerErr0r

uid=0(root)
Reaction score
0
Ne yaptımsa bilmiyorum C:\ nin klasör şekli değişti,ayrıca herhangi bir dosyanın adını değiştirince uzantısıda değişiyor.Mesela image.jpg olarak görünüyor ve ad değiştirdiğimde .jpg yi eklemesem resim dosyası değilde dosya olarak gözüküyor.Ekran görüntüsünü veriyorum.Eskisi gibi olması için ne yapmam gerekiyor ?

Yapacagın en iyi şey Sistem geri yükleme

Sistem Geri Yüklemeyi kapatmıştım

autorun.inf veya autorun.ini dosyaLarın bozuLmus

virüs bulasmıs olabilir asaqıdaki programa bi tarama yap
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

düzeLmesse Registry den bi kaç ayar var onLarı deneriz...

o da olmassa : ))

xp cd sini taq onar seceneqinden Windowsu Onar... Veri kaybı yasamassın sadece masa üstü simgeLerin gider.. + masa üstünde klasorlerin varsa yedekLe...

Başlat / çalıştır / regedit(yaz) / HKEY_ LOCAL_MACHINE / Software / microsoft / windows / currentVersion / Explorer/DriveIcons anahtarının altındaki "C" anahtarının altında bulunan "defaulticon" anahtarını bul

DefaultIcon yazan değere tıkla.Yan tarafta çıkan (Varsayılan) kelimesinin karşısında, C:\Program Files\VistaDrivers yada XpDrivers\s33.ico yazıyordur. (Varsayılan) kelimesinin üstüne sağ tıklayarak Değiştir de ve değeri şu şekilde değiştir:
C:\windows\system32\shell32.dll,8

shell32.dll dosyasının tam adresi.. virgül, 8 değeri..

shell32.dll ikonların bulunduğu dosya, 8 ise ikon sırasıdır.. Bildiqim kadarıyla 8 Harddisk ikonu..

klasor resim vs sorunun içinde

herhangi bir klasöre gir / araçlar / klasör seçenekleri / görünüm sekmesine gel / bilinen dosya türleri için uzantıları gizle / buna tik koy..

sorunun çözümü bu dostum

bunlarda olmassa xp cdsini taq sistemi onar... yada formatLa.

klasor resim vs sorunun içinde

herhangi bir klasöre gir / araçlar / klasör seçenekleri / görünüm sekmesine gel / bilinen dosya türleri için uzantıları gizle / buna tik koy...

İşte zaten bu canımı çok sıkıyordu.Daha önce de denemiştim olmuyordu uzantısı yine aynı kalıyordu.Neyseki formatladım sorun kalmadı.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...

Geri