dosya silememe

chancho

New member
Reaction score
0
dün isohunttan torrent dosyası indirdim ve flashgette açtım ama o anda flashget uyarı verdi kapandı ve masaüstümde isimleri çince-japonca karakterlerle yazılmış gibi, uzantısı firefox olan dosyalar vardı. ayrıca 2-3 tane de internet explorer. bunların hiçbirisini silemiyorum. bilgisayarımı güvenli modda açtığımda firefox uzantılı olanları silebildim ama normal açınca yine geri gelmişlerdi. facebook ve başka bi kaç siteye daha giremiyorum. bir de bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama bilgisayarım her açıldığında svchost hatası veriyor ama bu bahsettiğim dosyayı indirmeden önce de vardı. sorunu çözmek için nero kullanarak da dosyaları silebileceğimi okudum internette bu yüzden nero kurdum ama programa tıkladığımda o da açılmıyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

unlocker programını kullanarak dosyalarını silebilirsin.

ayrıca sen ne olur ne olmaz avira antivir premium programı ile bilgisayarını virüs taraması yaptır.

unlocker programını indirdim ve firefox uzantılı olanları sildim dostum ama internet explorer yazan 3 dosya var ve bunlara hiçbişi yapamıyor. zaten bu dosyaların birine sağ tıkladığımda delete ve diğer bütün seçenekleri görebilmeme rağmen diğerine ikisine tıkladığımda cut ve çince iki seçenek görebiliyorum.

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen

bilgisayarini torrent den indirmeden önceki güne Getirirsen ,yine devam ediyorsa komut modunda yada disaridan baska bir boot CD ile bilgisayar system i baslatmadan eger calisiyorlarsa herhangi bir baglamda explore.exe kullanildiginda ,boot sayesinde partitionlarina girerek dosyanin oldugu klasörden silebilirsin,(Burada yapmak istedigimiz olay systemi baslatmadan baska bir antivir boot cd den partitionda bulunan ilgili eklentileri yönetici yetkilerine sahip olarak kolaylikla silmek,bu konuda deneyimimden tavsiye edecegim G DATA BOOT CD ile islemi yapabilirsin, daha dikkatli olmalisin cünki burda superUser olarak islem yapiyor olacaksin, kolay gelsin,

bilgisayarini torrent den indirmeden önceki güne Getirirsen ,yine devam ediyorsa komut modunda yada disaridan baska bir boot CD ile bilgisayar system i baslatmadan eger calisiyorlarsa herhangi bir baglamda explore.exe kullanildiginda ,boot sayesinde partitionlarina girerek dosyanin oldugu klasörden silebilirsin,(Burada yapmak istedigimiz olay systemi baslatmadan baska bir antivir boot cd den partitionda bulunan ilgili eklentileri yönetici yetkilerine sahip olarak kolaylikla silmek,bu konuda deneyimimden tavsiye edecegim G DATA BOOT CD ile islemi yapabilirsin, daha dikkatli olmalisin cünki burda superUser olarak islem yapiyor olacaksin, kolay gelsin,

anlamayı başarmam biraz zor bana göre fazla teknik konuşmuşsun dostum ama allahtan sistem geri yüklemeyle sorun çözüldü =) teşekkürler.

cözmene bende sevindim, tecknik meknik
2vuwtjq.jpg
önemli olan netice alabilmis olman,HATICE yi Boschwer sende sagol, hayirli foRumlaR kolay gelsin,

Geri