Dosya paylasim sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furgo

New member
Reaction score
0
az gec olacak ama ufak bi tanitim ve yorum eklemek isterim

ilk olarak kendimi tanitim Ben Murat Rapidfile.Fr site sahibi
kullanmaya basladiginizdan bu yana insallah memnunsunuzdur bu sistemden
30 gun ve 100 000 kere indirme limitiyle dosyalarinizi host ediyoruz
Harika bir baslangic yapmis oldugumuz bu site daha 1 bucuk ay acilmasina ramen en guzel rekor 4 mart 2006 tarihinde 18 000 tekil 58 bin sayfa gosterimi yapmistir ALLAH DAHA DA ARTIRSIN!!! AMiNNN :lol:
pek yakinda 2 yeni server daha ekleyip daha kaliteli bir servis sunmaya calisacagim
ve isimiz iyi gittikce yeni serverler eklemeye devam edecegim

Bazi soylentilere bakilinca ingilizce bir site ve .fr uzantili (tuhaflanabilir evet)
neden olmasin bir turk dunya capina acik bir site neden yapmasin?
az once saydigim ziyaretcilerin %47 amerikadan ve %18 ye yakini fransadan geriside dunyanin her bir yanindan

Baska sitelere kiyaslamak bana gore degil
bazi konularda bizim unlu hemenpaylas sitesiyle kiyaslanmis
sunu belirtirim ki ne kadar basarili turk insanlarimiz varsa internette hepsinden gurur duyarim aynen hemenpaylas sitesinden de hackhell den de ve daha nice turk sitelerinden de
hepinize iyi calismalar ve sonsuz basarilar
Saygilar: Murat

Sana yakışan bir açıklama üstad Teşekkür ederiz HackHeLL yönetimine de teşk ederim ben ayrıca reklamlarda olsun yardım destek olsun baya emekleri geçti HackHeLL da reklamımızın olması bize ayrıca gurur verdi . Yeni Olmasına Rağmen rapidFile baya hızmalnıo gün geçtikle 250 MB upload sınırına çıkıcakmış RapidFile Umarım en yakın zamanda olur emeklerin için teşk ederim

daha hala hakettıgı yere geldıgıne ınanmıyorum cok daha ıı yerlere gelıcektır ınsallah bu sısteme nekadar onem verdıgını ıı bılıyorum ılerde daha degısık ve yıne bukadar ıddıalı projelerını beklıyoruz murat...

daha iyi yerleri hak etiginiz ortada çalışmalarını biliyorum çok çaba gösterdin ve kazandın başarıların daim olsun.

O Site Seninmiydi Yafff :D
eLLerine sağLık

Yaptigin hizmet icin tesekkur ederim oncelikle musade edersen ozelden 1/2 soru soracagim yabanci dilim olmadigi icin kurallar hakkinda bilgi edinemedim bunlari sizden ogrenebilirsem memnun olacagim
Basarilarinizin devamini dilerim umerim hayal ettiginizden daha buyuk bir basari saglarsiniz

tum destekleyenler sagolun var olun

bu ara sunu da belirtim birinci dereceden hackhell de ki yayinlanan reklamlarimizdan dolayi tum baska sitelerede yayilmasinda buyuk etkisi oldu
:D

bu adamlar hackhell de reklam ver sende kazan diyosa bosuna demiyo bunu boyle bilin

siteniz varsa hiç boyle yapmadan :eek: alttaki baneri tiklayip reklaminizi verebilirsiniz
ben sahsen bu ay vermedim cunki milete server yetistiremedim yeni serverleri kurduktan sonra tekrar devam edecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri