Dosya ele geçirme

kelfodul

New member
Reaction score
0
MSN ile sürekli konuştuğum bir arkadaşın, bilgisayarından bir kaç dosyayı indirmem gerekiyor. İnternet üzerinden indireceğimiz için arada haliyle adsl modem var.

Sistemde norton da yüklü ama bir şekilde kapattırabilirim. Keza yüklenmesi gereken (trojan keylogger vs) dosyayı da çalıştırmasını sağlamam mümkün.

Acaba bu konuda bana yardımcı olabilecek bir program var mı? Bu konuda danışabileceğim biri var mı? Bana ciddi olarak lazım bu.

mesela o arkadaşınla oyun oynamak için hamachi programını yüklettirebilirsen, bütün dosyalarına da erişim hakkı kazanabilirsin.. ayrıca trojan vs bir yöntem olmadığı için tamamen yasal ve güvenli, virüs programlarının da uyarısında kurtulabilirsin..

hamachi ile ilgili bilgi ve yükleme forumda mevcut..

hamachi çözüm değil.
Zira port yönlendirmesi gerektiriyor. ve çok karmaşık.
Başka bir çözümü olan var mı?

hamachi çözüm değil.
Zira port yönlendirmesi gerektiriyor. ve çok karmaşık.
Başka bir çözümü olan var mı?

hamachi'de port yönlendirmesi gerekmez..

programı kurarsın, zaten kurulumu da kolay.. makinanda yeni bir ağ oluşur..

aynı ağa bağlı bilgisayarlar birbirlerinin dosyalarına rahatlıkla erişebilir.. kullanıcı adı ve şifre oluşturup hemen bir ağ yaratıyorsun.. o kullanıcı adını ve şifreyi bilenler de direk o ağa bağlanabiliyor..

bu bence en kolay yolu.. yoksa tojanlar denemelisin ki bunlar daha karmaşık gelecektir.. anti'lerden kaçırman da problem olur..

Nasıl bir trojan? İnternetten bulup kullanabileceğim bi yol var mı?

Hamachi çözüm olmadı. Kurması zor. Bunu karşımdaki arkadaşıma, istese bile kurdurabilmem çok zor. Kendi kendine kurulabilecek, basit bir trojan işimi görür. Gerçekten çok ihtiyacım var.

karşındaki etnernet modem kullanıyorsa sabitte'ki reverse connection hakkındaki yazıya ve poison ivy trojanına bir göz at..

ayrıca işini görebilecek diğer trojanlar flux ve bifrost olabilir.. forumda hepsi anlatımlarıyla birlikte mevcut..

Turk_Hard çok çok teşekkür ederim. Dara düştüm valla.
Dediklerini araştırıyorum.
Karşımdaki ADSL modemin arkasında sistemde de norton var ama bakalım bunu çözebiliyormuyuz.

Geri