Dosya şifreleme Sakla Programsız...!

7fox

New member
Reaction score
0
DOSYALARINIZI SAKLAMAK İÇİN EN GÜVENLİ YER OLAN Bİ YERİ SEÇİN ….VE KLASÖR OLUŞTURUN

2,
rac4r9.png

KLASÖRÜN ÜSTÜNDE SAĞ TUŞ TIKLAYARAK AD DEĞİŞTİR YADA F2 YAPINIZ

3,
k0oyu9.png

YAPACAĞIMIZ ( ALT + 0160 ) ALT TUŞUNA BASILI TUTARAK 0160 I GİRİN VE PARMAKLARINIZI EN SON ALT TUŞUNDAN ÇEKİN …

4
2colkip.png

VE BU ŞEKLE GELİCEK DEVAMI VARR ………………

5,
6h416v.jpg

BUNDAN SONRAKİ KLASÖR SİMGESİNİN DEĞİŞTİRMEK KLASÖRÜN ÜSTÜNDE SAĞ TUŞ YAPARAK ÖZELLİKLER -- ÜSTTEN ÖZELLEŞTİR – SİMGE DEĞİŞTİR DEYİP BOŞ BİR YERİ SEÇİN KOLAY GELSİN ….

6
29icz5.jpg

Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 546x485.

SAYFADA ÜSTÜNE TIKLAMADIKTAN SÜRECE ORADA KLASÖRÜN OLUP OLMADAIĞINI ASLA BİLEMEZSİNİZ ………..

7 ,
a5an4h.jpg

SADECE ÜSTÜNÜ SEÇİLİ HALE GETİREREK BELLİ EDEBİLİRSİNİZ KLASÖRÜN ORADA OLDUĞUNU

İŞTE BUNUDA BAŞKA BİRİSİ YAPARSA SİZİN BİLGİSAYARINIZDA ONLARDA GÖRÜR

EN BAŞTA DEDİĞİM GİBİ BİLGİSAYARINIZLA UĞRAŞACAK KİŞİNİN AKLININ UCUNDAN GEÇMİYECEK Bİ YERE YAPARSANIZ TAM GÜVENLİKTE OLMUŞ OLUR

TEŞEKKÜR BUTONU

post_thanks.gif

NE İŞE YARAR PEKİ?

1.Çok kullanıldığında paylaşım yapan üyenin paylaşımlara
devam etmesini sağlar.
2.Sizi; teşekkürler, sağol, güzelmiş gibi boş mesajlardan kurtarır.
3.Emeğe saygının en güzel örneğidir.
4.Forumda görev almak isteyen paylaşımcı üyelerin kimliğinin
ortaya çıkmasını daha iyi sağlar ki en önemli özelliğidir ve
forumda görev alınca bu sizde daha çok, daha iyi ve daha
kaliteli paylaşım demektir.
5.Konudan memnun olduğunuzu kısaca belirtir.
6.Paylaşım yapana kendini iyi hissettirir bir çıkar bir kazanç sağlamaz.

alt tşna basılı iken yazı yazılmıyo olmuyo

soldaki alt tusuna basılı tutarak 255 girmeyi dene

yanlıs mı hatırlıyorum diye tekrar denedim emin olun bi sorun yok,uygulamada bir yerde hata yapıyorsunuz.

simdi tekrar denedim aynen soyle yapıcaksınız;

simdi masaustune bi "yeni klasor" deyin.

siz yeni klasor dediginiz andaklasor olusup isim girmeniz icin bekliyor o sırada soldaki "alt" tusuna basın ve basılı tutarak 255 yazın. hicbisey yazılmıyor zannedebilirsiz bu esnada. 255 yazdıktan sonra alt tusunu bırakın ve enter deyin bu kadar.

[255i numaraların oldugu padden girin harflerin ustundeki numaralardan degil]

yanlıs mı hatırlıyorum diye tekrar denedim emin olun bi sorun yok,uygulamada bir yerde hata yapıyorsunuz.

simdi tekrar denedim aynen soyle yapıcaksınız;

simdi masaustune bi "yeni klasor" deyin.

siz yeni klasor dediginiz andaklasor olusup isim girmeniz icin bekliyor o sırada soldaki "alt" tusuna basın ve basılı tutarak 255 yazın. hicbisey yazılmıyor zannedebilirsiz bu esnada. 255 yazdıktan sonra alt tusunu bırakın ve enter deyin bu kadar.

yok arkadasım walla olmuyo.. dediklrini aynen yapıyorum.. yeni klasör actıktan sonra basılı tutarak 255 yazıyorum sonra enter lıyorum olmuyoo:(

yok arkadasım walla olmuyo.. dediklrini aynen yapıyorum.. yeni klasör actıktan sonra basılı tutarak 255 yazıyorum sonra enter lıyorum olmuyoo:(

255 yazdıktan sonra basılı tuttugun soldaki alt tusundan elini cek. simdi enter de. [unutma numpad den giriceksin 255i,harflerin ustundeki sayılardan degil]

255 yazdıktan sonra basılı tuttugun soldaki alt tusundan elini cek. simdi enter de. [unutma numpad den giriceksin 255i,harflerin ustundeki sayılardan degil]

tmm oldu.. sonunda becerdim yaww.. tsk ederim dostum bilgi için..

hocam bunu yaptim ama o isimsiz klasoru silemiyorum bunun nasil yapilacagi hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

Eee simdi bunu yaptik ama ne tasiyabiliyor ne de silebiliyorum bunu..nasil kaldiracaz bu klasoru ?

Geri