dostlar yardım!

erkanistanbul

New member
Reaction score
0
dostlar sağlam ve ücretsiz kendinizin deneyip ya da emin olduğu vpn programı için yardımcı olursanız çok sevinirim...

Mozilla ya anonymox eklentisini kur.. İşini her türlü görür..

FbUJbcwuysdYdtIjviK3l_AvoGJl1249DaNqNQGm8E6CiQ2k3Whg9n9ealx_XGjH8TEQ=s170

dostum ekran gelen resim bu iki mail adresinde de bu oldu... çok aradım yok bi yardım edecek lütfen beyler çak lazım

Hocam resim görünmüyor..

vpn istiyorsan dostum vpnbook yaz Google ordan hallet..

dostum ben vpnbook olayını önceden denedim hatta arkadaşıma kurdum süper çalşıyo ama benim benim windows de sorun oldu yükseltmeyi sahte bir serialle denedim oldu ama dosyalar bozuldu gibi... şimdi 8.1 'e yükselticem bakalım eksik dosyaları yüklicek mi...

Youtube ve twitter girmek için adımları uygulayın..

•uk180.vpnbook.com (UK VPN - optimized for fast web surfing; no p2p downloading)
•us1.vpnbook.com (US VPN - optimized for fast web surfing; no p2p downloading)
•Username: vpnbook
•Password: t7uwapHa

ağ ve paylaşım merkezini açın
yeni bağlantı veya ağ kurun
çalışma alanına bağlanın...
vpn seçeneğini seçin en üsteki
ondan sonra yukardaki dns adreslerinden birini
örneğin : uk180.vpnbook.com yapıştırın giriş alanına
sonra sizden zaten id ve pw isteyek
vpnbook ve t7uwapHa girerseniz işlem tamam bağlantıyı tamamladıktan sonra browserları kapatın.. sonra tekrar açın.. kolay gelsin..

Paylaşalım arkadaşlar..

vpn bağlantıyı kurarken
hiçbir aygıt algılanmadı diyor...
acaba vpn kurduğum arkadaşımın bilgisayarından teamviewer kuurup bağlansam olurmu hatta bu şeiklde herkese benim bilgisayarımdan vpn verme gibi bir şansım olurmu ben bi denicem... çünkü benim asıl istediğim bu...
ancak şu aygıt kapalı hatası nedir anlamadım... neyi kapattım bilmiyorum. bunun içinde ek bir yardım eden arkadaşlar olursa çok dua ederim... :D

Geri