Dostlar Varmı Bir Tavsiyeniz..!

pancu00

New member
Reaction score
0
Şimdi arkadaşlar benim pc P4 2.4 736 Ram ve 120Gb On bordt anakartım..
Buraya kadar iyi fakat... Ben yıllardır Xp kullanıyorum :durdurun ama artık bıktım :goz: değişiklik istiyorum...
Bu özelliklerle Vista kursam sorun yaşarmıyım tank gibi çalışırmı acaba :saskin

Sizce Xp ile yola devammı edeyim yoksa........​

Buraya kadar iyi fakat... Ben yıllardır Xp kullanıyorum :durdurun ama artık bıktım :goz: değişiklik istiyorum...

öyle bi hale gelirki bilgisayarın ah xp'im benim, canım xp'im dersin sonradan..hiç gerek yok.hem sıkıldıysan xpden nette birsürü transformation yamaları var onları kur xp'ni vista yada windows 7 olarak kullan ;) unutma sana bilgisayar görsellikten öte performans için lazım olmalı...

s.a kardeş vistada biraz sistemde sıkıntı oluşabilir.(pc donma,donanımları tanımayabilir vista driverleri gerekiyor.) En iyi tavsiyem Windows XP eğer görüntüden iyi değil diyorsan vista teması öneririm.
saygılar

kasma kendını ya xpde kal yada windows 7 indir windows 7 kur , ) ama once anakartının modelini ögren sitesinden vista destegı warmı bak vista suruculerı ile %100 performans alırsn pc'Nden hem hız hem gorsellık ıstıyosan windows 7 dıyorum sana (H)

kullanıyorum halimden memnunum herkesede ttawsıye ederım , )

Elinde bulunan donanımla ne vistayı nede windows 7 yi tavsiye etmiyorum arkadaşım xp de kalman en doğru
olanıdır vista veya win 7 yüklediğinde sistemin çok kasacaktır ve hiç bir tat vermeyecektir yinede sen bilirsin tabi.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar anladım.. :victory Ben Xp le yola devam edeyim tema değiştireyim olmadı bi Windows 7denerim...

fadetoblack - mesut_53 - mamutow - Newwawe çok sağolun arkadaşlar...

Yok valla denemedim bakem bakam

Vista Transformation Pack 9.0.1 böle bi tema buldum ama Kasperky 2 trojen tespit etti.. adam gibi böle kasmayacak bi tema da kursam olur demi

Kasmayan Vista teması mı arıyosun?VistaMizer kur tavsiyemdir

sen benı dinle bunlar bılmıo ben bılıyorum win7 kuuuuuuuuuuuuuuuR bak gun qelır kurarsın ah ben nıye kurmadım dersın :D tmm RAM 1Gb olsa daa ii olur bu bı gercek ama win7 bunada hayır dmez :D

Arkadaşlar bu gün 256 ekran kartı aldım :durdurun 1gb Ram yükselttim şimdi sıra vista yada Win7 kurmakta çok güzel oldu pc hızlandı demekki ekran kartı onboard olmasından doalyı kasım kasım oluyomuş valla şimdi çok memnunum :goz:

Yüreğinize Sağlık Yorumlarınız İçin :victory

xp en iyisi xpkim ne derse desin şaşmayınn...vista bi işletim sistemi denemesiydi...windows 7 için deneme yaptılar ama tutulmadı sorunları vardı...windows 7 çıkardılar ama bence en iyisi xp profesional bide üzeerine sp3 kur full verim alırsınn...inan bana bilgisayar bölümü okuyorumm xp tercih ederimmm....

xp'den şaşma sen bu özelliklerdeki bir makinenle...

vista da çalışır ağırlaştırmaz ama windows 7 kursan daha ii olur driverlar vista driverları

3mr'a katılıyorum. Bir de Ubuntu dene. Ya da Pardus falan. Microsoft'un donanım canavarlarını pek kullanma derim.

Bencede XP ile irtibatını kesme arkadaşım. Ama illaki değiştircem diyorsan Vistaya sakın bulaşma Linux'ı bir dene

Muhabbetle :hhsigara

xp en iyisi xpkim ne derse desin şaşmayınn...vista bi işletim sistemi denemesiydi...windows 7 için deneme yaptılar ama tutulmadı sorunları vardı...windows 7 çıkardılar ama bence en iyisi xp profesional bide üzeerine sp3 kur full verim alırsınn...inan bana bilgisayar bölümü okuyorumm xp tercih ederimmm....

xp'den şaşma sen bu özelliklerdeki bir makinenle...

vista da çalışır ağırlaştırmaz ama windows 7 kursan daha ii olur driverlar vista driverları

3mr'a katılıyorum. Bir de Ubuntu dene. Ya da Pardus falan. Microsoft'un donanım canavarlarını pek kullanma derim.

Bencede XP ile irtibatını kesme arkadaşım. Ama illaki değiştircem diyorsan Vistaya sakın bulaşma Linux'ı bir dene

Muhabbetle :hhsigara
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim Xp kullanmak evet şuan içi en iyi tercih.. ama Win7 çok merak ediyorum.. kursam bi dert kurmasam bi dert.
Xp'le yola devam yapçek bişey yok...:durdurun

Geri