dostlar lütfen yardım

1apaçi

New member
Reaction score
0
Formumuz sayesinde paylaştıkça bilgisayar hususunda bilgi ve becerilerimiz artıyor.Şimdiden yardım eden etmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Benim bilgisayar ile evde çocuklar ben yokken oynamışlar ve her açtığımda ekran belgelerim sayfasıyla açılıyor.Bunu bir türlü kaldıramadım.Yardımcı olursanız sevinirim.UNUTMADAN HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR.

baslattan,programlara ordanda,baslangıc sekmesıne gelın.
belgelerım klasoru karsınızda olucaktır :] sılebılırsınız

Anında cevap yazdığın için teşekkürler lakin dediğini şimdi uyguladım başlangıç sekmesinin karşısında belgelerim yok hatta şöyle diyeyim boş.Ama yinede bunu da öğrendiğim ii oldu.

hızlı başlata tıkla > ordan belgelerime gel imleç üzerindeyken > sağ tıkla ordan > özellikler ordan ayarlayabilirsin

bide dostum pc kapatıp açıncamı

evet pc yi her açtığımda yapar oldu kardeşim.

ozaman sırasıyla sunları yap emınım olucaktır.

sırasıyla;baslat,calıstır
"msconfig"yaz ve enter bas.acılan pencereden,yukarıdakı sekmelerde baslangıc yazan yere gel,ve sıstem baslarken calıstırılan programlara goz at

bak bide şöyle yap

C: > user > admin( yani pc kullanan kişi )> belgelerim üzerine gel sag tıkla özellikler > özellik var orda > varsayılanı geri yükle var ona tıkla olması gerek ama olmazsa yaz bakalım nassı bişi bu

çalıştıra belirttiğin gibi msnconfig yazdım fakat bulunamadı tarzında bir uyarı yazsı geldi.
Ayrıca hızlı başlattandan da belgelerime gelip özelliklere giremedim.teşekkürler.

başlangıç menüsün de 6 aded öğe var bunları kısaca belirtmeye çalışıyım.
vMsnap3
Domino
VM303_STI
ashDİsp
Reader_sl
ctfmon

sen nereye girdin orası değil ya çalıştır yokmu

ya bak hepsini unut

başlata basınca arama yapılan yer var oraya msconfig yaz bulcak onun üzerine 2 tıkla devam de ordanda 5 adet menü var orda başlatmaya gir orda pc açılınca pc le beraber çalışan proaglar felan var oraya bak bakim varmı belgelerim

emin ol aynen dediğini yaptım.ve başlangıçta çalışan proğramlar yazdığım gibi.sizleride uğraştırdık yaa kusura kalmayın Hakkınızı helal edin.

yok olmadı ya.nise bakalım.TEŞEKKÜRLER.

bak şimdi eyer öyle bi sorunan karşılaştıysan youuninistall diye bi program var onu o programnan kaldırabilirsin yapamazsan ya da programı bulamazsan haberim olsun

Geri