Dostana ( harika..) ( film tavsiye )

Siara

| . Uzαkтαn Seуiяci .
Reaction score
0
dostana.jpg

Yönetmen:Tarun mansukhani

Oyuncular:Abhishek bachchan,john abraham,priyanka chopra

Yıl:2008

Süre:142 dk

Tür:Comedy

Hikayesi
Film iki adam ve bir kadının hikayesini anlatmaktadır.
Sam
(Abhishek bachchan)
;kendi halinde bir hastabakıcı.
Kunal (John abraham) ;ise bir fotoğrafçıdır.
Bu iki adamın yolları sık sık kesişir ve son olarak aynı evi tutmak üzere tekrar karşılaşırlar.Ev büyüktür ve ikiside aynı evi tutmak ister fakat ev sahibi evi kadınlardan başkasına kiralamak istemediğinii söyler.Oradan ayrıldıktan sonra sam'in aklına çılgınca bir fikir gelir.Kunalı buna ikna etmek zor olsada ev sahibina gidip gay olduklarını söylerler.Ev sahibi ikna olur.Fakat bişey daha,aynı dairede ev sahibinin yeğeni nehada (Priyanka chopra) kalacaktır.Bu kunal ve sam için hem iyi hem kötü bir haberdir.Kunal yine ikna olmakta zorlanır fakat sam onu evi tutmaya razı eder.Nihayetinde üçü birden eve taşınırlar odalarına yerleşirler.Zamanla birbirlerine alışırlar ve sık sık birlikte eğlenip vakit geçirirler.Sam ve kunalın arada bir gay taklidi yapmasıda gereklidir tabi.Neha güzel ve oldukça çekici bir kadındır.Gerçeklerden habersiz kendini bu iki gencin yanında güvende hissetmektedir.Fakat durumlar hiçte nehanın sandığı gibi değildir.Çünkü sam ve kunal nehaya sırılsıklam aşıktır.ikiside birbirinden gizli nehaya sürprizler hazırlayıp onunla romantik saatler geçirirler.Nehanın kalbini kazanmak için adeta birbirleriyle yarışa girerler.Fakat neha ikisine karşıda hiç bir şey hissetmez hatta kalbini bir başkasına kaptırmıştır.Bunu öğrenen sam ve kunal harekete geçer ve ayrılmaları için her türlü cinliği yaparlar.Neha ve bobby gerçekten ayrılır.Samde gay olmadıklarını nehaya itiraf eder.Ayrılıktan sonra bir kez daha yıkılan neha derhal evden ayrılmalarının ister.Üç arkadaşın yolları ayrılır.Günler geçer fakat üçüde birlikte geçirdikleri anıları unutamaz.Sam ve kunal biraraya gelip nehanın arkadaşlığını geri istemeye giderler.Neha onlara birdaha güvenmek istemez.Fakat bobby'nin sam ve kunal için harika bir fikri vardır.Bobby,neha için herşeyi yapacaklarına yemin eden sam ve kunaldan dostluklarını ispatlamaları için bir şey ister.Nemi..?İzleyin ve görün..
.

hint filmlerinden sadece 3 idiots izledim en son onu hatırlıyorum, söylediğin kadar güzelse izlenebilir :)

Ben çok beğendim,izle bence =)

Geri