Dos Santos Resmen ALınıyor!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Bir maç yetti!

Dos Santos tedirginliği Kasımpaşa maçı sonrasında yerini sevince bıraktı...

haber_ic_210126.jpg

Yönetim, kiralık oynattığı Meksikalı’nın bonservisini almak için harekete geçiyor... Bunun için 5.5 milyon Euro gerekiyor...

RIJKAARD’DAN ONAY ALINACAK

Ligin devre arasındaki transfer döneminde teknik direktör Frank Rijkaard’ın ısrarı ile alınan Meksikalı Giovani Dos Santos, 1.5 ay boyunca süren suskunluğuna Kasımpaşa maçında son verdi. Uzun süren adaptasyon döneminde yönetimi ve onu getiren hocasını tedirgin eden Gio, derin bir ‘oh’ çektirdi. Futbolcunun Kasımpaşa maçındaki performansı yönetimi harekete geçirdi ve Rijkaard’ın da onayını almaya hazırlanan yönetim, genç oyuncuyu Tottenham Kulübü’nden bonservisiyle almayı hedefliyor. Ancak bunun için gerekli olan bonservis bedelinin 5.5 milyon Euro olduğu açıklandı.

PİŞMANLIK KASIP KAVURMUŞTU

Uğruna Nonda’yı gönderdiği Dos Santos için özellikle de Atletico Madrid’e elenmelerinin ardından büyük pişmanlık yaşayan G.Saray yönetiminin yanı sıra, teknik direktör Frank Rijkaard da eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Hollandalı teknik adamın Santos’la bu yüzden bire bir ilgilendiği ve onun motivasyonunu yükseltebilmek için büyük mücadele verdiği ifade edildi. Ancak işte bütün bu üzüntülerin sona ermesi için bir tek 90 dakika yetti ve Sarı-Kırmızılı yönetim, düne kadar kurtulmak istediği Gio’ya şimdi tamamen sahip olabilmek adına bonservisinin peşine düştü.

ht_logo.gif

bir maçla adamı göklere çıkartıyoruz bir maçla öldürüyoruz durun bakalım birkaç maç kazandırsın önce ve ben yönetimin böyle birşey düşündüğünü zannetmiyorum şuan için belki sezon sonunda oda belki

Yuh artık 10 maç oynadı 1inde iyiydi diye hemen bonservis mi aLınır.. Sezon sonuna kadar bekLenmeLi ve bence aLınmamaLı..

Sezon sonu nihai karar verilir bence... Ayrıca alımasından yanayım zaten adam 20 yaşında bileklerine çok hakim... İlk geldiğinde oynayamamasının nedeni de malum uzun süre forma giyememesi... Futbolcular maçlarda form tutmaya başlarlar... Bir kaç maç sonra Gio da kendisini daha iyi gösterecektir....

umarım alınır çocuğun kumaşı kalitesi belli rijkaardlada çok iyi anlaştığı kanısındayım maç temposuna alışmaya başladı bile dahada iyi olacaktır...

Büyük Bir Salaklık olur Önce Caner ' in Bonservisini alsınlar 10 maçtır sövüoduk adama bir maçta iyi oynadı diye kral yapıo bu medya Kanmayın bunlara Gs yönetimi Böyle bir yanlış yapmaz

hayırlısı olsun.

Sezon Sonuna kadar boyle dvm etsin KasimPaşa Gibi aliRiz ama yoksa almayiz aliRsakta boşa vermiş oluRuz o kadar PARAYİ YAZİK OLUR

5.5 milyon boşa gitmicekse alınsın ama daha sadece 1. maç iyi oynadıgı görduk oynadıgı oyunun kalıcı olması grek...

Geri