Dos Santos : "GoL Atsam RahatLayacağım"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sarı kırmızılıların genç yıldızı, takıma giderek uyum sağladığını dile getirdi.

31124_news.jpg

Turkcell Süper Lig'de dün akşam Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Giovani dos Santos, sakatlıktan sonra form tutmaya başladığını söyledi.

Ailesinin kendisini yakından takip ettiğini belirten Brezilya asıllı Meksikalı futbolcu "İspanya'da bizim maçlarımızın çoğu yayınlanıyor ve ailem de beni sürekli takip ediyor. Karşılaşmalardan sonra arayıp beni tebrik ediyorlar. Kendimi saha içinde her geçen gün daha iyi hissetmeye başladım. Tabii ki gol atamamak beni biraz husuzsuz ediyor ama önemli olan takımın galip gelmesi ve bunda benim de payımın olması. Şu an için tam hazır değilim ama en kısa zamanda gerçek kimliğimi ortaya koyacağım" dedi.

Ocak ayında Tottenham'dan kiralanan 20 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar Galatasaray'da sadece 382 dakika forma şansı bulabildi.

logo_hp.png

Helal olsun valla. Kendine spor yazarı diyen kargaların laflarına hiç aldırmadı. Aslanlar gibi de oynadı Kasımpaşa maçında. 20 kere söyledim adam yetenekli eninde sonunda oynar diye. Kısmet bu maçaymış.

Yetenekli Topçu Kendini Daha da Geliştirir ve adepte oluRsa Gs İçin Çok iYi işler yapar..

Geri