evet arkadaşlar gerçi ne kadar editlenebilineceği yada istediğimiz şekilde editlenebilineceği meçhul olsada dos dan müzikler editleniyo daha doğrusu bozuluyo
en azından ben bozulduğunu gördüm belki editlenebilinir uğraşmak lazım tabi
yol Windows98 için
başlat>>command>>cd c:\>>edit>>dosya>>aç>>parça(editleyeceğimiz parçayı hdd lerin birinden seçin)>>
çıkan pencerede 15 000 küsür satırlık değişik saçma sapan yazılar göreceksiniz bu yazıların başından ortasından vs silip yada değiştirince şarkı değişiyor bozuluyo yada editleniyo
------------
yol WindowsXp için
başlat>>cmd>>cd c:\>>edit>>dosya>>aç>>parça(editleyeceğimiz parçayı hdd lerin birinden seçin)>>
çıkan pencerede 15 000 küsür satırlık değişik saçma sapan yazılar göreceksiniz bu yazıların başından ortasından vs silip yada değiştirince şarkı değişiyor bozuluyo yada editleniyo
hh kapalıyken napim die düşünüp duruyodum..; )
en azından ben bozulduğunu gördüm belki editlenebilinir uğraşmak lazım tabi
yol Windows98 için
başlat>>command>>cd c:\>>edit>>dosya>>aç>>parça(editleyeceğimiz parçayı hdd lerin birinden seçin)>>
------------
yol WindowsXp için
başlat>>cmd>>cd c:\>>edit>>dosya>>aç>>parça(editleyeceğimiz parçayı hdd lerin birinden seçin)>>
hh kapalıyken napim die düşünüp duruyodum..; )