Doni Mi?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Ara transfer dönemi öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Roma’nın Brezilyalı file bekçisi Doni’yi kadrosuna katıyor.

98881_news.jpg

Roma’nın 31 yaşındaki Brezilyalı file bekçisi Doni, ara transfer döneminde Galatasaray’a gelmeye hazırlanıyor.

Akşam’ın haberine göre, Brezilyalı oyuncunun Türkiye’deki transfer yetkisini elinde bulunduran menajer Kahraman Arslan, yarın başkan Adnan Polat ile görüşerek transfere son noktayı koyacak.

Galatasaray’ın efsane file bekçilerinden Claudio Taffarel’den Türkiye hakkında bilgi alan Doni, yaptığı görüşme sonrasında teklife olumlu cevap verdi.

Teknik direktör Gheorghe Hagi’nin de onayını alan yönetim 2,5 milyon avro bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirme niyetinde. Başarılı file bekçisiyle 2+1 yıllık bir sözleşme imzalanacak.

Goal.com

Şahsi Fikrim Ufuk İLe Devam EdiLmesi YoLunda. Yabancı Kontenjanını Gereksiz Yere Yabancıdan Yana KuLLanmak Yersiz OLduğu Kadar, Ufuk'un Gidişatının İyi OLduğunu Ve Her Maç Kazandığı DeneyimLe Kısa Bir Sürede Çok Çok İyi Bir KaLeci OLacağını Düşünüyorum. Ufuk'ta Israr Etmemiz Lazım. Hep Yabancı KaLeciLerin ELine Bakmaktan Artık VazgeçmeLiyiz.

Hagi buldu, yönetim anlaştı

111120101142436037148_2.jpg

Sarı-Kırmızılı yönetim, Hagi'nin raporu doğrultusunda kaleci ile anlaştı.

Hagi'nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan G.Saray ilk bombayı patlatıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Roma'nın Brezilyalı kalecisi Alexander Doni ile prensipte anlaştı.

31 yaşındaki tecrübeli kalecinin Türkiye'deki transfer yetkisini elinde bulunduran menajeri Kahraman Arslan, yarın Başkan Adnan Polat ile görüşerek transfere son noktayı koyacak.

Doni, Galatasaray'ın efsane kalecisi Claudio Taffarel'i arayarak Sarı-Kırmızılı kulüp hakkında bilgi aldı. Taffarel'den olumlu cevaplar alan sambacının menajeri Kahraman Arslan da Teknik Direktör Gheorghe Hagi ile görüştü. Rumen teknik adamın yeşil ışık yakması üzerine Arslan, Başkan Adnan Polat'tan randevu aldı.
PRENSİPTE yapılan anlaşmaya göre Doni 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 2+1 yıllığına Galatasaray formasını giyecek.

İLK DEFA TÜRKİYE MAÇINDA MİLLİ OLDU

Brezilya milli takımının formasını 10 kez giyen Doni ilk ulusal maçına 2007'de Ay-Yıldızlı takımımıza karşı çıktı. Brezilyalı kaleci, kurtardığı penaltılarla ülkesini Copa America şampiyonu yaptı.

Kaynak

Geri