WaTcHFuL
EVERYWHERE
- Reaction score
- 0
Basit ama çoğu kişi için tam bir kriz kaynağıdır aygıt tanıtımı.
Herhangi bir iç donanım aygıtının işletim sistemine tanıtılması için aşağıdaki yollar izlenir:
# Denetim Masası > Donanım Ekle komutu tıklanır.
# Bu komut verildikten sonra bir pencere açılır.
# Bu pencerede kuruluma devam etmek için ileri butonuna tıklarız.
Bilgisayara bağlı donanım aranmaya başlar ve bulununca aşağıdaki gibi bir pencere açılır.
# Listeden ya da belirli komumdan yükle seçeneği işaretlenip İleri butonu tıklanır.
"Arama şu konumu da içersin" seçeneği işaretlenir ve göz at seçeneğinden bilgisayarımıza indirdiğimiz driver dosyası seçilir.
# Aranacak yer tanımlandıktan sonra bilgisayar belirtilen konumda donanım ile ilgili sürücüleri aramaya başlar.
# Arama işlemi sonunda bilgisayara bağlı olan donanımlar listelenir.
Buradan uygun olan driver seçilerek İleri komutu verilir.
# Uygun olan seçim yapıldıktan sonra sistem dosyaları kopyalanır.
Dosyalar kopyalandıktan sonra sürücünün yüklendiğine dair bir mesaj gelir ve yükleme işlemi tamamlanır.
Ayrıca aygıt yöneticisinden de kontrol edebilirsiniz.
Herhangi bir iç donanım aygıtının işletim sistemine tanıtılması için aşağıdaki yollar izlenir:
# Denetim Masası > Donanım Ekle komutu tıklanır.
# Bu komut verildikten sonra bir pencere açılır.
# Bu pencerede kuruluma devam etmek için ileri butonuna tıklarız.
Bilgisayara bağlı donanım aranmaya başlar ve bulununca aşağıdaki gibi bir pencere açılır.
# Listeden ya da belirli komumdan yükle seçeneği işaretlenip İleri butonu tıklanır.
"Arama şu konumu da içersin" seçeneği işaretlenir ve göz at seçeneğinden bilgisayarımıza indirdiğimiz driver dosyası seçilir.
# Aranacak yer tanımlandıktan sonra bilgisayar belirtilen konumda donanım ile ilgili sürücüleri aramaya başlar.
# Arama işlemi sonunda bilgisayara bağlı olan donanımlar listelenir.
Buradan uygun olan driver seçilerek İleri komutu verilir.
# Uygun olan seçim yapıldıktan sonra sistem dosyaları kopyalanır.
Dosyalar kopyalandıktan sonra sürücünün yüklendiğine dair bir mesaj gelir ve yükleme işlemi tamamlanır.
Ayrıca aygıt yöneticisinden de kontrol edebilirsiniz.