donanım ustaları şu rame bakarmısınız lütfen

sifujack

New member
Reaction score
0
:clap hi level marka 1 gb 533 mhz ddr2 ram aldım modeli hlv-pc4300p/1g extreme performance bu ram iki adet metalin içine yerleştirilmiş bu metallerde birbirine mandal benzeri şeylerle tutturulmuş içnde yani ram çiplerinin deydiği kısımlarada lastik konulmuş kutusundan çıkarınca tabiki ram bu metallerin içndeydi sonra çıkararakmı yoksa çıkarmadanmı takılcak karar veremedim sonra çıkararak taktım iki metal levhayı birbirine tutturan mandalın üzerindede etiket var ve etket söküldüğünde garanti dışıdır yazıyor internette bu modeli aradım metaller için soğutucu yazısı bulamadım ama içim rahat değil bumodeli bilen kullanan varsa lütfen söylermi ram bu metal levhalarlamı takılcak yoksa bu metallar nakliyede ram zarar görmesin diyemi takılmış dediğm gibi eğer takarsam içindeki lastikler çiplere zarar verirmi levhalar ve lastik aşırı ısınmaya ve hava akımını engellyip soğumamaya neden olurmu acil yardım fiyatı 29 50 ytl:goz:
HTML:
http://www.kanberoglubil.com/urun_detay.asp?r_id=387
levhalarla görünüşü biraz buna benziyo

Metal levhalar soğutucu olarak kullanılıyor. Kolay gelsin.

yorumun için sağol dostum levha içindeki lastikler ram çipine zarar vermez aşırı ısınmasına neden olmaz değilmi?

Geri