Donanım Sorunum Var Yardımlarınızı beklıyorum

hunter41

New member
Reaction score
0
Merhabalar Hackhell ailesi
ASUS P5GD1 -VM anakartım var bunun 4 adet ram slotu var bunlara 2 adet 512 Mb Kingston ram ve 1 adet 1 GB Veritech diye bir ram taktım fakat bilgisayarı actıgımda goruntu gelmıyor psudan gücü
kapayıp bı kac kere acıp kapamadan sonra acılıyor acılırken sürekli reset atıyor bellı bı sureden sonra pc düzelir gibi olup acılıyor
acıldıktan sonra masaustune geldıkten sonra herhangi birsey yapmadan kapanıyor ekran gıdiyor mavi ekran hataları almaya baslıyorum ornegin

PAGE_FAULT_İN_NOPAGED_AREA
YADA
MEMORY_MANAGEMENT
gibi hatalar alıyorum

acaba ramlerı slotlara mı yanlıs yerlestırdım ramler DDR 400 Mhz hızındalar YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

Uyuşmazlık Veya Ramlerin Birinin Arızalı Olduğunu Gösteriyor
Ramleri Tek Tek Tak Hangisinde Çalışmazsa O Arızalıdır Veritech Çalışmıyorsa Başka bir Bilgisayardada Dene Çalışıyorsa bilgisayarınla Uyuşmuyordur Çalışmazsa Bozuktur :biggrin:

Uyuşmazlık Veya Ramlerin Birinin Arızalı Olduğunu Gösteriyor
Ramleri Tek Tek Tak Hangisinde Çalışmazsa O Arızalıdır Veritech Çalışmıyorsa Başka bir Bilgisayardada Dene Çalışıyorsa bilgisayarınla Uyuşmuyordur Çalışmazsa Bozuktur :biggrin:

2 haftaya kadar sorunum yoktu kasayı temızlemek ıcın ramlerı cıkartıp taktıgımda bu sorunlar olustu

yokmu yardım edecek yav sorun devam edıyor

Geri