Donanım sorunum var ;=p

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
Bugüne kadar bölümünde hiç sorun çıkmayan kişi Schranz olsa gerek.. Çünkü bölümüyle en çok ilgilenen modlardan biri.

Kişisel olarak çok tanımasamda foruma çok şey kattığı ortada.. Doğum günün kutlu olsun Schranz umarım hep HH'de olursun

i170517_butterfly.jpg

edit: Toplu bi kutlama yapıldığını gördüm, ayrı bi konu açmanın uygun olacağını düşündüm Schranz için.

Doğum Günün Kutlu Olsun Dostum...!

Nİce seneler..

geceleri burda o :)
geliyo çözüyo sorunu gidiyo, herkesin bölümü mesleği deilki kardeşim :)

Schranz abimiz on numara insandır hem kişilik bakımından hem işinin eksiksiz yerine getirmesi bakımından kendisiyle tanısma fırsatım olmustu Doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara

Allah cümlemize uzun ömür versin. hepinizi cok seviyor teşekkürler diliyorum herkeze saolun arkadaşlar.hocus donanım sorununu özel günlere nie acar diyorum bende bu adam :) tekrar saolaun

hakikaten en beğendiğim modlardan schranz.. Doğum günün kutlu olsun.. nice senelere.. sağlık mutlulukla inşallah...

yazilarini yakindan takip ettigim ve arti teknik bilgilerine cok güvendigim ender kisilerdensin. dogum günü kutlar saglikli nice mutlu yillar dilerim ........

Schranz'ın ki de kutlu olsun ama
ewar (26), hanedan (25), NeXuS (25), matchelss (23), onur kunduracı (22), Star_hacker (18), hackjunior (16),
ve dedHipfR££z£ (15) kardeşimizin doğum gününü kutlamıcaz mı
na bu da hedayenizz..

nice yıllara dostum umarım yeni yılda herşey gönlünce olur

şıranz diye mı okunuyor yahu ;)

Nice mutlu yıllara dostum .Herşey gönlünce olsun

Geri