Donanım Rehberi Eğitim Seti(Tek.Serv.)

kanunsuz99

New member
Reaction score
0
Cehennemin Dibinden Sevgi ve Saygılarımla :):)

2h8cv3c.jpg

qpgfbs.jpg

Bios ayarları ve windows kurulumu dahil olmak üzere eksiksiz bir pc montaj rehberi,donanım secerken dikkat edilmesi gerekenler ve pc montajının en ince ayrıntılarını bu eğitim videosunda bulabilirsiniz.

Teknik Servislere para ödemek yerine kendi işinizi kendiniz görebilirsiniz.gerçekten güzel bir video herkeze tavsiyemdir.öğrenciyseniz staj dan daha çok şey öğretecektir.

not: sabitteki konuda verilen eğitim den daha iyi ve güzel bir anlatım var üstelik parça parça değil tek bir video film tadında akıcı ve güzel bir anlatım var.:thumbup1:

İndirmek isteyenler için :

İndir | 4 Part | 700 MB
part1 Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Pc donan
part2 Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Pc donan
part3 Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Pc donan
part4 Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Pc donan

hocam tşkler gerçekten de faydalı fakat birşey sorucam izninizle.

Bu video güncel videomudur. Son yıllarda ki gelişimi içinde barındırıyor mu . ?

Teşekkürler..güzel bir paylaşım...:smile:

kanunsuz99 kardeşim öncelikle bu güzel paylaşımından ötürü çok çok teşekkür ederim. Acaba RS alternatif atman mümkün mü. Premium acc var. Bitirmeye çalışıyorum bitince daha tövbe RS'ye hemen hF alacam. Yap bi güzellik =)

kanunsuz99 kardeşim öncelikle bu güzel paylaşımından ötürü çok çok teşekkür ederim. Acaba RS alternatif atman mümkün mü. Premium acc var. Bitirmeye çalışıyorum bitince daha tövbe RS'ye hemen hF alacam. Yap bi güzellik =)

hotfileden indir bence gayet güzel hızı var:)

şirketten giriyorum modeme res seçeneğim yok. Bir indir bi bekle sıkıntı yaratıyor RS'den şu anda 838 KBPS ile veri çekebiliyorum. Ama dediğim gibi bi bitsin daha tövbe RS ye...

Geri