Domino.exe ve VMSnap3.exe nedir? YARDIIM

tutuklu21

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Msconfig den baktığım zaman bilgisayarın açılmasıyla beraber Domino.exe VMSnap3.exe ve Skytel.exe diye uygulamalar da çalışıyor. İlk iki programın webcam le kurulduğunu düşünüyordum. webcamın driver ını kaldırdım ama bunlar hala duruyor. Bunları google dan arattırdım ve zararlı şeyler olduğu söyleniyor. Bunları bilgisayardan kaldıramıyorum. Msconfigden deniyorum ama bilgisayar her açıldığında sistem yapılandırmayı kullanmam gerektiğini söylüyor. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ?Teşekkür ederim. Ayrıca Son iki gündür pc hep netten düşüyor. Bunu da anlamadım. Lütfen Çözüm!

Skytel.exe ve Domino.exe pcnin netten düşmesi, çalışma grubu ağından kopması gibi sorunlar çıkarıyordu diye hatırlıyorum.Geçen sene şirketlerde bu sorunla karşılaşmıştım.Kaspersky buluyor fakat etki etmiyor diğer antivirüsler hiçbirşey yapmıyor zaten. Sorunu ancak formatla çözmüştüm arkadaşım. Bilmiyorum, belki kaspersky ya da diğer antivirüsler şuanda bu virüsler için güncellenmiş olabilir, yine de denemeni öneririm.

Fazla uğraştırmayacaksa bas formatı geç bence

format atildiğinda ve eternet kartına kabloyu taktıgınızdan 10dakika sonra otomatik bilgisayara yerleşiyor. ve silinmiyor silen varsa bravo

arkadaşım bende de o dediklerin var ama quick startup diye türkçe bir program var başlangıçta çalışan programları gösteriyor. onunla başlangıçta çalışmasın diye ayarladım ve şuan hiç bir sorun yok
tavsiyem :başlangıçta çalışmamasından yana:D

Windows Advanced Care ile başlangıçta çalışmasını önledim. zaten bu sayede artık pc netten düşmüyor. Nod 32 ve Kaspersky Ad aware se personal ile tarattım bi halt edemiyorlar. En iyisi başlangıçta çalışmalarını engellemek. Bunu da W.A. care ile sorunsuz yapıyorum. başka sitelerde çözümünü buldum. Silebiliyorsun ama biraz karışık bi iş olduğu için yapamadım. Yapabilen arkadaş varsa bravo... Teşekkürler!

VMSnap3.exe hatası için kesin çözüm ben yaptım sizde kullanın vcredist_x86 ismi bu siteye yükleyemedim

Geri