Domain E Sponsor oLana 500mb Alan

hst

New member
Reaction score
0
ewet arkadaşlar bana domain için sponsor olana 500mb alan host weriyorum elimde kullanmadıgım hosttur...

sitem kurulu yeni kurdum eklentiler az kaldı onları tamamlıyprum sitem forum sitesidir vbulletin..........

msn [email protected]

[email protected]

[email protected]

:sigara: :cool: :sigara:

:)Cevap Beqliyorum Gerçekten Çok Lağzım Ama Paramız Yoq sitemde reklamınız olcak + 500mb alan...:)

hacker_area kullnacın hh den banlandı akıllanmadın şimdi de gelip bu kulancın la devam ediosun o da yetmedi bu kullanıcınla hem flood hem msn adresi vermişsin banlanmak hoşuna gidior herhalde

mvardar' Alıntı:
hacker_area kullnacın hh den banlandı akıllanmadın şimdi de gelip bu kulancın la devam ediosun o da yetmedi bu kullanıcınla hem flood hem msn adresi vermişsin banlanmak hoşuna gidior herhalde

Baq MoDeratörsün ama Seni İlgilendiren birşey değil hata yapmısım banlanmısım seni ilgilendirirmi????:mad:

hst' Alıntı:
Baq MoDeratörsün ama Seni İlgilendiren birşey değil hata yapmısım banlanmısım seni ilgilendirirmi????:mad:

ikinciye hata yapıorusn yine banlanmaman için uyarıorum sen bilirsin dostum ilgili yere ben seni şikayet ederim no problem flood + msn adresi vermekten 3 gün ordan 3 gün ordan bir haftaya bağlanır tabi sizin gibilerin iilini düşünmeyeceksin direkt şikayet edeceksin ii ben editle die uyardım tabi suç bende lanet olsun ii nietime ..!!!

Geri