!!! Dokuman-HeLL İçin Sponsor Gerekiyor !!!

melihbakir

LorD oF The WaReZ
Reaction score
0
arkadaşlar kusura bakmayın aksam aksam geldık buralara :)
arkadaslar su anda aklımda olan bı proje ıcın 500 mb web alanı verebılecek bı arkadas arıyorum.

Aklımda kı Proje

Su anda hazırlanmakta olan dokuman-hell olarak adlandırdıgımız HackHeLL.Com hizmeti olan
tamamen dokuman sitesi olan ve tamamen ücretsiz olan bir site yapıyorum.
İndexin kodlarını asagıda verdim kısaca asagıda kı ındex olacak sayfa hala yapım asamasındadır

kodlar tarafımca kaldırılmıstır. Tasarıma dewam ediliyor :)

dokuman -hell ne oluyor

her türlü döküman ı bulabileceğin bi site oluyo . buna program dersleri falan da dahil olur herhalde

arkadaşlar kısa birşeyler daha yazıyım

Dökuman-Hell
herkesin kendi arşivini verebileceği bir site olacak.
Herşeyden önce tamamen paylaşım alanı olacak
kimisinde olup kimisinde olmayan dökümanlar oldugu kanısında olarak
böyle birşeye başladım. Çoook faydası olacağı düşüncesindeyim
Reklama ihtiyac yok ama çok ii de bi reklam kampanyası olacaktır.

Saygılar

hımm....bunu devil ile benim projenin içinde yayınlasan daha süper olur ama yinede sen bilirsin :D
webmaster kaynağı tarzında içerik olacak bu tarz bilgiler ve makaleler de olacak, detay istersen profildeki msn i eklemen yeterli..

tamam arkadaşlar , birlikten kuvvet doğar, beraber yaparız :D ben de yardımcı olurum elimden geldiği kadar

iyide tam olarak ne gerekıyor 500 mb ne kadar bı alan ... cok cahılce sorular oldu ama ıdare edın ıste belkı benım gıbı bu yazılanlardan bısey anlamayan vardır..

uyku_hapi

sorunu anladıgım kadarıyla acıklayım

1 gb = 1000 mb bunu duymusundur.
mesela normal bi cd 700 mb gibi

500 mb web alanı istiyorum ben

Web alanı nedir?

Web alanı site dosyalarının internet ortamına aktarılmasını saglayan herhangi bir ftp programıyla upload edilen bölümdür.
Datacenterlarda bulunan serverlerin hard diskinden alınan bir bölümdür

Kendim Yazdım Umarım Açık Olmustur :)

---
Döküman Vermek İstersen Sende
Profilimde ki msn adresini ekleyebilirsin
---

MacXos Arkadaşım domainin varsa sana kaliteli bir site soyleyim
3 gb alan aylık 50 gb web trafik. email mysql db sınırsız ..win server secersen asp mssql felan filan lin server secersen php mysql vs.vs...
ben kullanıyorum cok guzel ve hizli bazen sorunlar cikiyor forumu var ordaki admin lavuguna yazıyorsun artik cevaplarsa :D adult mp3 vs.vs. sakıncalı seylerde yasak.
freewebdot.com

saygılarımla.

açıklama için sağlun da ne zaman gerçekleşecek bu proje

şu anda ilgi çok az sınırda
ne zaman ki istediğimiz sayıyı yakalayıp dökümanları elimde biriktirirsem o zaman açacağız.
Şu anda 130 tane oldu
bi 500 olduktan sonra açmak istiyorum siteyi

bence biraz amatörce bir çıkış olmuş. Ama güzel bir fikir iyi olur inşallah. Hackhell ın Adı geçiyor İlk önce admin ve yöneticiye danışman gerekirdi bence HH üzerinden hit alıcaksın yani bir şekilde hh nin adını kullanıcaksın vs. 500 mb alanın yeticeğini zannetmiyorum. Birde bu sitenin yiyeceği band.ı Karşılıyabilecebir bir sponsor bulman lazım bence Band ihtiyacı çok yüksek olabilir. Bunları bir öneri olarak görürsen sevinirim ..

byaBanCı' Alıntı:
bence biraz amatörce bir çıkış olmuş. Ama güzel bir fikir iyi olur inşallah. Hackhell ın Adı geçiyor İlk önce admin ve yöneticiye danışman gerekirdi bence HH üzerinden hit alıcaksın yani bir şekilde hh nin adını kullanıcaksın vs. 500 mb alanın yeticeğini zannetmiyorum. Birde bu sitenin yiyeceği band.ı Karşılıyabilecebir bir sponsor bulman lazım bence Band ihtiyacı çok yüksek olabilir. Bunları bir öneri olarak görürsen sevinirim ..

söylemek istediğin bi kaç tane cümleyi anlayamadım dostum ancak anladıklarımı söyleyeceğim.

Amatörce çıkış dediğin hangi konuda? eğer bu işinde amatörcesi oluyorsa birşey diyemeyeceğim maksat bilgi alış verişi ve paylaşım
ilk önce admin yada yöneticiye danışman gerekirdi demişin, 1 yıldır yaptığım herşeyde Dark_Angel, solariz yada diğer yönetimde ki kişilerin izni ve bilgisi olmuştur bu konuda da teşekkür eden kullanıcılara bakarsan J@CK@L'ın nıckını goreceksın eğer tehlikeli yada önemsiz birşey olsa kapatırdı !..
HH üzerinden hit alacaksın dediğini anlayamadım. HH adı kullanılacak tabi ki çünkü bu da imagehell gibi bir HackHeLL hizmeti olacak.
sitenin trafiğine gelince dostum ha diyince birşeyler olmuyor bunu çok iyi biliyor herkes. Eğer host sahibine çok zorluk çıkaracak olursa maddi yönden
ben kendi üzerime tekrar alırım merak etmesin kimse.

saygılar

mac benimle takıl sponsor buldum sanırım bu hafta içi açılacak 5gb başlangıçta alan oke? senin bölümü kodlarım haftaya inşallah paylaşıma başlarız.

freemitnick' Alıntı:
mac benimle takıl sponsor buldum sanırım bu hafta içi açılacak 5gb başlangıçta alan oke? senin bölümü kodlarım haftaya inşallah paylaşıma başlarız.

bakalım dostum ayarlarız ıns. sen acıldıgı zaman gonderırsın bana bı pm hallederız ;)

bneim hdd gitmeseydi çok güzel dökümanlar vardı valla , hdd de gitti, inşallah verileri kurtarabilirler...

wala güzel bi projeye benziyormuş, ama hackhell'den izin almanız koşuluyla sponsorunuz olabilirim diyecektimki elemanın banlandığını farkettim :D
neyse öyle güvendiğiniz projelere sponsor olmaya herzaman hazırım haberinis olsn.

Arkadaşlar İsterseniz 500 Mb Hosting Verebilirim Size Sunucumuzdan.

Geri