Doktor yazısına bakıp okumaya çaLışmak

Siara

| . Uzαkтαn Seуiяci .
Reaction score
0
Doktor yazısına bakıp okumaya çaLışmak
meraktan bakILır. AMa hiçbirşey anLamayıp.
"Tüüü yıllarca okumuş o kadar üniversite bitirmiş. yazmayı ögrenememiş."

Diyen insanLar da biLinmektedir.

Bazen İnsanın Doktor Bu Ne Diyesi Geliyor :durdurun

öyle yazmanın da bir nedeni var elbette arkadaşlar.şimdi neden ki diye soracaksınız ama söylemek istemiyorum.ama nedeni olduğunu bilin yeter

onu okumak için üniversitelerde özel bir bölüm açılmış eczacılık(!) :tongue_smilie:

işin şakası bir tarafa 3 saat sonra aynı doktora kendi yazdığı reçeteyi götürmek zorunda kaldık ve bize söylediği şu

- ne yazmışım okuyamadım bir eczacıya okutup getirin. :saskin

öyle yazmanın da bir nedeni var elbette arkadaşlar.şimdi neden ki diye soracaksınız ama söylemek istemiyorum.ama nedeni olduğunu bilin yeter

Söylede bilelim meraktan çatlatma adamı yahu :) Bir de doktorların arabası neden hep pırıl pırıl onu da biliyor musun? :durdurun

öyle yazmalarının nedeni olduğunu bilin yeter bence:)
araba konusunda bir fikrim yok henüz ben o aşamaya gelemedim :) uzun zamandır babamın arabasını kullanıyorum o da hiç temizlemediğimden şikayetçi sanırım araba konusunda ben farklı olacağım.ama yazı konusunda karmaşık olacağına emin olabilirsiniz zaten yazım pek iyi değil kötü yazmak için uğralmama gerek yok
eleştirin bakalım doktorları yazısına varana kadar elbet siz de düşersiniz bir doktorun eline :)
artı okumak istemekde saçma neden reçeteyi okumak ister ki insan 5 dk sonra nasıl olsa eczanede yazdıklarını alacaksın değil mi?hayır okusan ne değişecek ki verdiği ilaçlara itiraz mı edeceksin.

Geri