Doğum gününde kaza yaptı!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Şarkıcı Barış Akarsu dün akşam doğum günü partisine giderken kaza yaptı. Şarkıcının durumu hala kritik.

30062007095240_47_487732bar.jpg

Kendisi için düzenlenen partiye giderken kamyonun altına giren Akarsu beyin kanaması geçirdi.

Araçta bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman öldü Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, şarkıcı Barış Akarsu, arkadaşları tarafından kendi adına düzenlenen doğum günü partisine giderken, trafik kazası geçirdi.

Otomobilde bulunan arkadaşları 24 yaşındaki Zeynep Koçak ve 37 yaşındaki Nalan Kahraman, kaza sonucu hayatını kaybederken şarkıcı Akarsu ağır yaralandı. Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Akarsu, beyin ameliyatına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Sanatçının tedavi gördüğü özel Bodrum Hastanesinde görevli Op. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akarsu’nun solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu kaydetti.

Akarsu’nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu anlatan Dr. Servet, şöyle dedi:

"Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü.

Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız." Akarsu’yu "geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını" anlatan Dr. Servet, "Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil" dedi.​

525bariss.JPG
[/URL][/IMG]

cidden çok üzüldüm ya inş iyileşir =(

ya haberi milliyetin internet adresinden okudum.. gerçekten çok kötü... sevenlerine allah yardım etsin.. inşallah sağlığı yerine gelir..

dinlemem izlemem ama beni çok etkileyen bir haber oldu, Allah sabır ve şifa versin

Az önce gazetede okudum durumu biraz ağırmış. Allah acil şifalar versin.

çok üzüldüm çok...:'( Dualarım onunla..inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur

allah onu sevenlerine,sevgilisine,annesine,babasına baışlasın...
çok üzüldüm....

714741_2.gif

çok kötü bi kaza:(:(

Şarkıcı Barış Akarsu, yanındaki 2 bayan arkadaşı ile birlikte Bodrum'da trafik kazası geçirdi. 29 yaşına basan Akarsu, doğum günü kutlaması için özel otomobili ile otelde bekleyen diğer arkadaşlarının yanına giderken, kamyonla çarpıştı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Akarsu yoğun bakıma alınırken, yanında bulunan 2 arkadaşı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre 29 yaşına basan ünlü şarkıcı Barış Akarsu, arkadaşları tarafından Kervansaray Otel'de onuruna düzenlenen doğum günü partisine katılmak üzere Nalan Kahraman (37) ve Zeynep Koçak (24) isimli bayan arkadaşları ile birlikte yola çıktı. Akarsu, 48 UN 556 plakalı özel otomobili ile Göltürkbükü istikametinden gelerek, Torba Kavşağı'na giriş yaptığı sırada H.C. idaresindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araç, orta refüjde bulunan palmiye ağacına çarparak durabildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Barış Akarsu ve Nalan Kahraman Özel Bodrum Hastanesi'ne, Zeynep Koçak ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akarsu, beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakıma alınırken, arkadaşları Kahraman ve Koçak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Zeynep Koçak'ın, Akarsu'nun eski sevgilisi olduğu ve doğum günü kutlaması için İstanbul'dan geldiği iddia edildi. Kazanın duyulmasının ardından doğum günü partisi için Akarsu'nun Kervansaray Oteli'ne gelmesini bekleyen arkadaşları hastaneye akın etti.

KALBİ DURDU
Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Operatör Doktar Abdullah Servet, şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başhekim Servet, sanatçının ambulans ile hastaneye getirildiğinde kalbinin durduğunu ancak yapılan kalp masajı ile yeniden yaşama döndürüldğünü belirtti. Solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren Akarsu'nun kafatası ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda kırık ve çatlakların bulunduğu bildiren Başhekim Servet, buna bağlı olarak beyinde kanama ve hasarların mevcut olduğunu söyledi. Başhemim Abdullah Servet, “Çok geniş kapsamlı bir beyin ameliyatına alınmadan önce tıbbi olarak müdehalemizi yapacağız. Hayati tehlikeyi atlatamadı, yaşaması mücizelere bağlı” diye konuştu.

üzüldüm yaa...inşallah iyileşir.

Allah acil şifa versin...

ben de çok üzüldüm umarım allah acilen şifasını verir iyileşir

Yüce ALLAH'ım Barış Akarsu'yu önce ailesine sonra sevenlerine bağışlasın şu an makinedeymiş kurtulması zor ama Yüce YARADAN öyle bir mucize versinki sapa sağlam yaşama geri döner bizi daha fazla üzmez hele işinin zirvesindeyken temiz kalpli bir insan olarak gönüllerimize taht kurdu umarım iyi olur ALLAH(c.c.) acile şifalar versin........

Az önce bir televizyon programında duydum durumu biraz ağırmış ve komadaymış. Allah yardımcı olsun Allah ailesinr sabır versin çok kötü bir durum.

ArkadaŞlar BariŞ ÖlmÜŞ....

Geri