- Reaction score
- 0
"Galatasaray ve Beşiktaş da dahil birçok kulüp istedi, ama benim rengim Sarı-Lacivert'ti. Taraftar olarak gittiğim Kadıköy'de kaleye geçip, 'bir gün burayı ben koruyacağım' demiştim ve gerçekleşti".
Fenerbahçe'nin 1 numarası, FB TV'de yeni başlayan '1'e 1' isimli programda kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Beşiktaş ve Galatasaray dahil birçok kulübün kendisini istediğini belirten Volkan Demirel, "Giymeyi istediğim, hayal ettiğim formanın olduğu yere geldim" dedi. Menaceri Erdinç Şehit ile birlikte Fenerbahçeye sözleşme imzalamaya gittikleri günü anlatan Volkan, Gençlerbirliği de beni istiyordu. Erdinç abi, "Orada forman asılı, giyeceksin. Burası Fenerbahçe, burada Rüştü var, oynamak zor" dedi. Ben de "Zor olanı yapmak daha güzel" dedim ve transfer oldum" diye konuştu. Ailesinde herkesin Fenerbahçe taraftarı olduğunu da söyleyen Volkan, Maçlara amcamlar ve babamla gitmeye başladım. Beste falan yazdığım bile olmuştu. Harçlıklarımı biriktirip bilet bulmaya çıkardım. İki gün bilet aradığımı hatırlıyorum.
1998de Kayserispor maçı sonrasında ilk kez Fenerbahçe kalesine geçtim, ama taraftar olarak! Şiddetli yağmur nedeniyle çıkış kapılarının önü suyla dolduğu için taraftarları saha içinden geçirerek diğer tribün kapısından çıkarıyorlardı. O sırada sahaya girme şansı buldum. Kaleye geçtim bir baktım, dedim ki, "Bu kaleyi bir gün koruyacağım." O zamanlardan beri Fenerbahçe kalesi içimde yer etmiştir" açıklamasını yaptı.
Kaynak