DOĞAL VİAGRA tarifi - Dr. Ender Saraç'tan

samuray77

New member
1 kg. iyi kalitede bal içine 250 gr. toz zencefil,100 gr. toz zerdeçal, 50-60 gr. kabukları ayıklanmış ve dövülmüş kakule,

1-2 gr. hakiki safran, 50-60 gr. dövülmüş kişniş, 1-2 tatlı kaşığı arısütü, 2 tatlı kaşığı polen ,100 gr. kabuksuz, dövülmüş antep fıstığı ve 100 gr. çamfıstığı katın. Tümünü tatlı kaşığıyla karıştırın. Işık görmeyecek biçimde serin ve loş bir ortamda saklayabilirsiniz. Günde 2 kez (Sabah ve akşam) bir çorba kaşığı kadar yenebilir
 

tosunpasa

New member
abi
yazdiklarin cok hos seylerde... bu karisimi yapmak icin malzemelerin bulmak ve bu tarifi yapmak bile baya zor

saol.. ama kolay tekliflerin yokmu

:)
 

HTML

Üst