dj paylasımı yetersiz

papazyan

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=91688&page=3 dede yazdıgım gibi dj paylasımı dogru yolda fakat oldukca eksiklikleri var.forumun kesinlikle duzenlenmesi lazım.mesela amator remixler bir folderda toplanmalı.forumda sizlerin sececegi bir kac gonullu dj bolumlere ayrılmalı.mesela bir kac moderator amator djlere doyurucu yanıtlar verebilmeli.turkce remixler yabanci remixler ayrılmalı.dj egitim bolumu acılmalı.ben okudukca hayretler icersinde kalıyorum atomix,virtual dj ikuran arkadasla ben dj im kralını tanımam diye mesajlar atabiliyor forumda.bu tarz mevzular bu ise 10 yılını vermis bizim gibi insanlara ters geliyor acıkcası.ve benim aday oldugum bolum ise en son vinyller ve chartsların mutlaka yeralacagı piyasa parca olarak tabir edilen hottest lara yanıt vermek olacaktır.bu forumu gercekten cok sevdim herkezin dj olabildigi bu gunde compositorlere,productorlere de yol acmalıyız.turk djleri kesinlikle kucumsemiyorum ama ufkumuzun biraz daha acılması lazım.ve bu sitede etrafta dj olmak isteyen bircok gence yeni baslayana ornek kaynak teskil etmeli bence.saygılarımla

Biraz Paylaşımlarını Görelim Neler Yapabildiğini İspatlaman Lazım. Ayrıca Forum Kurallarını ve Mod Olabilmek İçin Ne Yapman Gerektiğini Okuman Lazım Daha Çok Erken -1

şu anda yönetici olabılmen ımkansız olmakla beraber dj bölümü için yaptıgın
öneriden dolayı konuyu kapatmıyorum önerileri bölümüne taşıyorum

Buraya yorum yapacaklar modlukla ılgılı değil öneri ile ilgili yorum yapsınlar.

Ayrıca djler gelipte yine ben iyiyim sen iyisin gibi tartısma cıkarmasın lutfen.

Bence haklı pordüktörlerin önünü acın bakın ben ths forumdada bir kac dj ile kapısmıstım..

en sonunda ne oldu uzlastık THS (Turk Hacking Sabotage Group) İndexlerinde kullanbdıkları müziği ben ayarladım ve sitemi sponsor olarak o grub yaptı.. bence haklı anlasabiliriz..

dj payalasımı yetersiz dedim mod olayım demedim

arkadaslar ya benim uslubum yetersizdi yada yonetici arkadaslar niyetimi karıstırdılar.benim amacım forumda belirli bir hak almak degil tam tersine suanki gibi devam edip elimden gelen yardımları yapmaktı.sadece sevimli vede faydalı olabilecegine inandıgım bi sitenin gelismesi icin siz yoneticilere oneride bulundum.ama size tavsiyem bu sitenin gelismesi icin katkıda bulunacaklara biraz daha ılımlı uslupla yaklasmanız.bu site dj paylasımı olarak bence cok yetersiz vede yapılması gerekenler var dedim.bu kadar dj olmak icin hevesli adamı barındırıyorsanız bu sitede sorumluluklarınızın farkında olmalısınız.djlik diye insanlara dogru yonlendirme sart.yoksa elektronik muzikte hep dunyanın en sonlarında yeralmaya devam ederiz.productorluk yonlendirmesi yapın azıcık egitici duzenli olsun bu site lutfen...paylasımlarımıda isimden vakit ayırdıkca yapmaya calısıcam

Konuyu hackhellde görev almak ısteyenler bölümüne acmışdın.Yani yanlış yere...

uslupta bozukluk yok

Geri