DJ Aqua - Remixler

djaqua07

New member
Reaction score
0
DJ Aqua - Ether Party (Fl Studio 9 Productions 2010 Demo)

Ether Party parçasını dinledim ve melodisi hoşuma gitti ben de yeniden fl studio da kendi tarzımda yazdım.
Dj Kantik - Cep Melodi Instruments (üretim) adlı parçasına benzeyebilir çalıntı yapmıssın demeyin lütfen
ii dinlemeler.

DJ Aqua - Ether Party (Fl Studio 9 Productions 2010 Demo) www.djaqua.net.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

DJ Aqua - Turkey / ANTALYA @ WELCOME TO DJ Aqua WEBSITE @ 2010 - ANTALYA - www.djaqua.net @

DJ Aqua - Forever Love (Electro House 2010) FL STUDIO 9 Project ..!

DJ Aqua - Forever Love (Electro House 2010) FL STUDIO 9 Project ..!

Bu Parça Tamamen FL Studio 9'da Yazılmıştır.
Vokaller ve Melodilerin Yazımı Bana Aittir.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. leri Uğur ve Bilal 'in Poppin Dance Show'unda Kullandıkları Parça Olan Taio Cruz - Forever Love 'den bir melodi Alıntısı Yapılmıştır.

Pioneer Pro DJ Academy Antalya
DJ Aqua a.k.a Oğuzhan İYGİ

Burdan İndirebilirsiniz:

http://www.4shared.com/audio/ogt5Eg1J/DJ_Aqua_-_Forever_Lover__Elect.html

Tesekkürler...WELCOME TO DJ Aqua WEBSITE @ 2010 - ANTALYA - www.djaqua.net & www.djaqua.biz - [email protected]

DJ Aqua feat. Kid Cudi - Day 'N' Night (Bob Sinclair Style Remix 2010) Üretim..!

DJ Aqua feat. Kid Cudi - Day 'N' Night (Bob Sinclair Style Remix 2010)

DJ Aqua feat. Kid Cudi - Day 'N' Night (Bob Sinclair Style Remix 2010) www.djaqua.net.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Day 'N' Night Acapella'sının üzerine büyük usta Bob Sinclair'in World Hold On Parçasının Midi 'sini Kullandım.
Ve Day 'N' Night Acapellasınla Yazmış olduğum world hold on midi'sini birleştirdim ve ortaya guzel bi parça çıkarttım.

İyi dinlemeler..!

WELCOME TO DJ Aqua WEBSITE @ 2010 - ANTALYA - www.djaqua.net

DJ Aqua feat. Ajda Pekkan - Sen Mutlu Ol (Wapmatix Remix 2010)

DJ Aqua feat. Ajda Pekkan - Sen Mutlu Ol (Wapmatix Remix 2010)

FL Studio 9 Project

Yine bir Ajda Pekkan Klasiği ..... Sen Mutlu Ol !!!
Parçayı Kendime Has Tarzımla Güzelleştirdim..
ve introsunda çok sevilen wapmatix i kullandım
Umarım Sizlerde Beğenirsiniz,
İyi Dinlemeler..!!!

DJ Aqua feat. Ajda Pekkan - Sen Mutlu Ol (Wapmatix Remix 2010) www.djaqua.net.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

DJ Aqua - Turkey / ANTALYA @ WELCOME TO DJ Aqua WEBSITE @ 2010 - ANTALYA - www.djaqua.net @

DJ Aqua feat. Baris Manco - Unutamadim (4 Love Club Remix-FL Studio Project 2010)

DJ Aqua feat. Baris Manco - Unutamadim (4 Love Club Remix-FL Studio Project 2010)

FL Studio 9 Project

Barış Manço'nun ağlatan parçalarından biri olan
Unutamadim'a DJ Aqua 'dan Bir Düzenleme..!!!
Tamamen FL Studio 9'da Yazılmıştır.
İyi Dinlemeler..!!

DJ Aqua feat. Baris Manco - Unutamadim (4 Love Club Remix-FL Studio Project 2010) www.djaqua.net.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

DJ Aqua - Kick The Bass (Chuckie Style 2010)

DJ Aqua - Kick The Bass (Chuckie Style 2010)

FL Studio 9 Project

Bu Parçanın introsu DJ Chuckie ' den Let The Bass Kick e benzeyebilir. ;) ama Dinleyince Arada ki Farkı Görürsünüz..
Parçanın Ana Enstrumental 'i Sax 'tir. Ve Cover Olmak Üzere Tamamen FL Studio da Yazılmıştır
İyi Dinlemeler..!!

DJ Aqua - Kick The Bass (Chuckie Style 2010) www.djaqua.net.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Geri