Dizide grup seks ortalığı karıştırdı

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Dünyayı kasıp kavuran gençlik dizisinde oyuncuların grup seks yapacak olması ebeveynleri ayağa kaldırdı.

200695.jpg

Dünyayı kasıp kavuran gençlik dizisi Gossip Girl'de oyuncuların senoryo gereği grup seks yapacak olması Amerikan Ebeveyn Televizyon Konseyi’ni çileden çıkardı.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Tüm dünyayı kasıp kavuran, Türkiye’de de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan gençlik dizisi ‘Gossip Girl’, Amerikan Ebeveyn Televizyon Konseyi’ni kızdırdı. 9 Kasım’da Amerika’da yayınlanacak bölümünde, dizinin oyuncuları arasında senaryo gereği grup seks yapılacak olması, konseyin eleştiri oklarının hedefi oldu.

UYARILDILAR
Başından beri diziyi gençlerin izlemesine uygun bulmayan konsey, dizinin yayınlandığı CW Network’ü uyardı. Televizyonları denetleyen Federal İletişim Komisyonu da daha önce ‘Gossip Girl’ü birçok kez uyarmıştı.

kaynak

Ops :saskin Dizi derken

sıkı takipcisiyim böle şey doğaldır.
Acaba kimler var bu grupta .
Krakter isimleri?

MozoLe Miяach;4751493' Alıntı:
Grup Sex Dizisi Kanka Hiç Duymadın Mı.. ?? =D

Ahanda şimdi Zıçtık xD Ben En saglamı bihteri Gördüm Aşk-ı Memnunda :durdurun

:) fon müziği olarak ikimize birden yükleniyorlar çalarsa tadından yenmez :D

bu diziyi ara sıra izlerim cok fenası bı dızı :)

toplu topsuz ne fark eder bu araba o hangara zor gider :) ahlak kavramı yıkılan amerika son 5 yıldır,yeni düzenlemelerle sayal olarak düzeltmeye çalıştığını açıkladı ama nasıl???arkadaş olmayan ahlak halka nasıl öğretilir..oda ayrı bir muaamma.yinede bu dizi hatunları için iyi iş yapıyo :D

Hersey reyting icin tabi, tabiki sansürlü versiyonunu gösterirler dizide ama bir kac ay sonra sansürsüz DVD versiyonu cikar :)

Ben seyretmiyorum ama takip eden arkadaşlarım var... Bu gossip girl'ün kitaplarıda var
Gossip girl: Dedikoducu kız demek

Geri