dizi ve film setlerinden son haberler

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
hh farkiyla daha cekim asamasinda dizi we filmlerden haberdar olacaksiniz

hayat bilgisinin yeni bolumunde olacaklar,
ruhiyi inzibatlar askere goturecek,
ogretmenlerin arasina 3 kisi eklendi, birisi turkce konusan japon kiz warya iste o
bide ewli bir cift eklendi, adamin burnundan sorunlari war we surekli kawga ediyolar

yeni oyuncular arasinda, bi kiz bi erkek iki kardes war, leyla diye bonus kafa bi kiz war ruhinin asik oldugu, bi kiz daha war ne idigu belirsiz :)

amil`in cocugu buyumus (adam gercek hayatta cok sinir bozucu birisi, bi yerleri fazla kalkmis)

berbat bir dizi olmus, ilk iki bolumden sonra izlenecegini sanmiyorum

sen nerden buldun bunu ifrrit.yoksa bi tanıdığınmı ayarlıo senaryoyu;)aslında daha geçen sene dizi artık bozulmaya başlamıştı.yani geçen sene kesinlikle bitirmeleri lazımdı ama dewam ettiriolar.ama artık resmen sıçtılar

ben ce de bitmesi gereken gereksiz yere uzatılmış bir dizi

ya dizi ilk başladığı zaman öğrenciler lise 2 okuyodu . eee sonra kanal değiştirdi diğer sezonda lise 3 oldular ee bu son sezonda lise 4 , ve bu sezonda da lise 5 mi olacaklar :D:D ???

vaybe bizimde bir arkadaşımız dizi yıldızı haa:)tebrik ederim dostum..

Ya bu dizi bitmeyeceğe benziyor suyu çıktı iiicee
bu arada ifrit sen nerden bilion :D

ifRiT : Dizinin bir kahramanı olarak görüşlerinizi alalım . :)
Bu dizi bence ne kadar dandikleşirse dandikleşsin Tr'de izleyenler olucaktır .
Sezon başlasın görürsünüz .

heheh beyler bayanlar sinan ablamız bu akşam show tv de canlı hayatlar da bi bae sahnesinde oynayacak.Duyanlar duymayanlara anlatsın.:):):)

ona da şükür.Sinan ı arkadan görcez:):):)

Allah sızı bıldıgı gıbı yapsın,

nerden bildigimi sormuslar, bi ajansa kayit olmustum ordan cagiriyolar yardimci oyuncu olarak (figuran) ole takiliyoruz iste

daha dewami gelicek bu haberlerin merak etmeyin

capkin diye bir dizi cikacak, bas rolunde serseride oynayan cocuk war, cok guzel bir dizi olacak gibi, hikayesi biraz tanidik ama olsun, izlemeye deger :)

Sen şimdiden bana bi imza ver de sıraya girmiim.:):)Ayrıca yarın için bana dua et senin duaların tutuyor kardeş

açikliyorum

ifrit arkadisimizn gerçekten film setleriyle baglantisi war kendisi yeni çekilen bir türk komedi filminde oynd1 ayrica dizilerde de oynamisligi war :eek:

ahuahahahaha.ifrit'e bakın hele.yaws ifrit ne sölemion aktör(!)olduğunu:Dbizden saklıosun hee.msn'de ben senin resimlerini çalarım şimdi:D

aliye ölecekmi ifrit :D

Geri