yehovan
Banned
Bugüne kadar hackhell den faydalandık ilginiz alakanız için teşşekkür ederim ama aklıma geldi hackhellde mail sistemi yokmu ? [email protected] olsa mesala felaket karizma olur diye dusunuyorum. Düşünsene @hackhell.com dan bir mail adresin var. kız bile tavlayabilirsin hackhell in karizmasıyla msnde.
böyle bir sistem varmı ? yoksa olsa iyi olmaz mı ?
bir düşüncem daha var. mesala hackhell messenger olsun siteye girdiğimizde açılsın arkadaşlarımızı ekleyelim site içi arkadaşlara ulaşım daha kolay olur hemde ayrı bir güzellik katar diye düşündüm. tabi düşünmesi kolay yapması muhim. vallahi onuda sizin gibi yetenekli arkadaşlarımız halleder sanırım.
önerilerim özetle
1. üyeadı@hackhell.com dan bir mail adresi
2. Hackhell messenger
( eğer konu gereksiz bulunursa muhim değil ben alıştım açtığım konulara ilgi gösterilmemesine

böyle bir sistem varmı ? yoksa olsa iyi olmaz mı ?
bir düşüncem daha var. mesala hackhell messenger olsun siteye girdiğimizde açılsın arkadaşlarımızı ekleyelim site içi arkadaşlara ulaşım daha kolay olur hemde ayrı bir güzellik katar diye düşündüm. tabi düşünmesi kolay yapması muhim. vallahi onuda sizin gibi yetenekli arkadaşlarımız halleder sanırım.
önerilerim özetle
1. üyeadı@hackhell.com dan bir mail adresi
2. Hackhell messenger
( eğer konu gereksiz bulunursa muhim değil ben alıştım açtığım konulara ilgi gösterilmemesine