Diyorum ki ;

yehovan

Banned
Reaction score
0
Bugüne kadar hackhell den faydalandık ilginiz alakanız için teşşekkür ederim ama aklıma geldi hackhellde mail sistemi yokmu ? [email protected] olsa mesala felaket karizma olur diye dusunuyorum. Düşünsene @hackhell.com dan bir mail adresin var. kız bile tavlayabilirsin hackhell in karizmasıyla msnde. :D

böyle bir sistem varmı ? yoksa olsa iyi olmaz mı ?

bir düşüncem daha var. mesala hackhell messenger olsun siteye girdiğimizde açılsın arkadaşlarımızı ekleyelim site içi arkadaşlara ulaşım daha kolay olur hemde ayrı bir güzellik katar diye düşündüm. tabi düşünmesi kolay yapması muhim. vallahi onuda sizin gibi yetenekli arkadaşlarımız halleder sanırım.

önerilerim özetle :D

1. üyeadı@hackhell.com dan bir mail adresi
2. Hackhell messenger

( eğer konu gereksiz bulunursa muhim değil ben alıştım açtığım konulara ilgi gösterilmemesine :D :mad:

eskiden vardı galiba sanırım böle bi uygulama ama kaldırıldı

süper olur bnce..!! :goz:

evet eskiden vardı chief in dediği gibi , ama şimdi nedne olmasın :) o zamandan bu zamana çok şey değişti

Bence de çok güzel olur. Site yöneticilerinin bir düşünmesi lazım. Benzer bir kaç uygulama var bazı forum sitelerinde.

İyi olur, messanger kolay ama e-posta sistemini yaparlar mı bilemem...

5000 msj çok fazla çünkü millet post kasmaya falan basla öle olmaz

aldığı tesekkür sayısı 1000-1500 olan üyelere verilebilir mesela

asLında bn Qendi dediimede Qarshıyım .... 1000 tşkr nedir qhii ....

gir aduLta 3-4 tane topich aç bi ay soora gir baq tmm zaten :goz: :goz:

eer bööLe bişii yapıLıcaQhsa yönetiim inche eLeyiph sıQh doQhumaLy

anket ßölümünDe anket vardı ama kOnu şu anDa kiLitli.. HH msn yOk ama irC var girin OrDa isteDiğiniSle kOnuŞun..

arfy' Alıntı:
asLında bn Qendi dediimede Qarshıyım .... 1000 tşkr nedir qhii ....

gir aduLta 3-4 tane topich aç bi ay soora gir baq tmm zaten :goz: :goz:

eer bööLe bişii yapıLıcaQhsa yönetiim inche eLeyiph sıQh doQhumaLy

:D :D :D +1

bencede süper olur

bence de cok gusel oneri saolasın.hem dier sitelerden de ayrıcalıklı oluruz.we bencede herkese werilmemeli bazı sartlar olmalı yoksa hotmail gibi oluruz walla:D

100 bin kişik bir kullanıcı potansiyeli olan bir site arkadaşlar burası ve bunu kaldırabilmek icin sunucu sayısını artırıyoruz her gecen gun bu extra bir yok su anda bizim icin ama ileride ne olur bilemem

ilerde sunucu sayısı artarsa neden olmasın..

şu an için gereksiz yawaşlama getirebilir..
ancak aliases olabilir yani yönlendirme...
birde şu var, @hackhell.com lu mail adreslerinin hacklenmesi sitemiz için gereksiz polemik yaratabilir.

ya dostum merak etme ya mailler hacklenirse geri alırız hem kimse hacklemez we bence herkese kendi kullanıcı adın da mail werilmeli o zmn daha guvenli olurr..

freemitnick' Alıntı:
şu an için gereksiz yawaşlama getirebilir..
ancak aliases olabilir yani yönlendirme...
birde şu var, @hackhell.com lu mail adreslerinin hacklenmesi sitemiz için gereksiz polemik yaratabilir.

eğer extradan yavaşlama getirecekse sisteme gerçekten hiç olmasın daha iyi zaten baya bi yavaşlama var şu aralar fazlası sadce zarar verir siteye

radyo istendi dinlemiyor kimse, irc istedi herkes şimdi kullanmıyor,

hackhell.com mail adresi de eminim kullanılmayacak..

hersey yapılana kadar yapıldıktan sonra kimse uğramıyor. yada heves mi desek bilmiyorum

Geri