DiyeLim ki öLeceksiniz..

XShoOt

Banned
Reaction score
0
Oyun basit.30 dk İcinde öLecegini biLsen kimin yanında yada nerde öLmek isterdin ?

i7512_8.jpg

ßen özeLLikLe ßirinin yanında öLmek degiLde memLeketimde öLmek isterdim ;(

ben ölurken kimsenin yanimda olmasini istemezdim :vur

Tüm Dostlarimin Sevdigim insanlarin Yanimda Olmasini isterdim Tabi Kendi Memleketimdeyken :goz:

hacı burası neresi ya süper bi manzara warmıs....

valla birini cok sewsem bile sonucta anne babamın yanında son anlarımı gecirmek isterdim..

ölümden öte köymü varamı ölüceksem kimin yanında olduum önemli deil ne sekilde öldüüm ben sehit olarak ölmek isterdim bu sekilde ölürsem kimse yanımda olmasada olur

iSpiK' Alıntı:
hacı burası neresi ya süper bi manzara warmıs....

valla birini cok sewsem bile sonucta anne babamın yanında son anlarımı gecirmek isterdim..

Uzun göl orası yanılmıyosam trabzondaydı gitmiştim oraha gercekten cok güzel

bende memleketimde olmek isterdim

Vatan Bilgisayar Gidip Bilgisayarımı tamir edecem Diye Daha Çok Bozan Bir taraflarına Sokan Satıcıların ,Tamircilerin Ağızlarını Burunlarını kırmak isterdim Şerefsizler

Not : ÖZellikle Firma Adı Verdim Oradan Mal Almayın

Allah ömür verirse kesin gelicem oraya hastası oldum... başka resimleri varmı

bende olurken img ve muh jeolajisi hocalarımın yanımda olmasını isterdim.
olurken serefsizsiniz siz die bagırmak için

hayatımdaki kişinin,sevdiğimin yanında ölmek isterim...

Ben imkanı olsaydı Mevlana Celaleddin Rumi efendinin yanında ölmek isterdim çünkü o ben öldükten sonra sevdiklerime üzülmemelerini söyler onları teselli ederdi. Çünkü ona göre ölüm sevgiliye kavuşmaktır.........:)

Ben sewgilimle beraber ölmek isterdim yoksa kalsin yada benden nefret eden birinin yanindaki ölünce kimse üzülmesin.

abdestli iken uykumda ;)

yanımda kim olursa olsun yeterki şu kör şeytan yanımda olmasın

Geri