diyarbakırlı şehmus +18

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
:)

Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir.

Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim.

Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

yok kardes yanlıs zamanlamada pisiklet istemiş cocuk bacaktan olmus...:D
sağol walla gece gece guldurdun beni:clap:

arkadasım burda neden diyarbakırlı dedigini anlamadım galiba diyarbakırlılara bir kastın var......bu gibi durumlarda il ismi vermek hoş degil...lütfen degiştir..konunun diyarbakırlada ne alakası var anlamadım..ve neden diyarbakırlı dedigini..emegin için tesekkürler umarım yanlış anlamamışsındır demek istediklerimii..herkese şimdiden teskkürler...

ronin78' Alıntı:
arkadasım burda neden diyarbakırlı dedigini anlamadım galiba diyarbakırlılara bir kastın var......bu gibi durumlarda il ismi vermek hoş degil...lütfen degiştir..konunun diyarbakırlada ne alakası var anlamadım..ve neden diyarbakırlı dedigini..emegin için tesekkürler umarım yanlış anlamamışsındır demek istediklerimii..herkese şimdiden teskkürler...

bu çok eski bir hikaye..sanırım arkadaş da bir yerde gördü yada duydu ve bizimle paylaşmak istedi...özellikle bir kasıt olduğunu düşünmemek lazım yoksa karadeniz fıkraları içinde aynı şey geçerli değil mi...:clap:

Tamam diyarbakır oLmasın hadi ßenim memLeketim sinop oLsun.. aLtı üstü ßi fıkra..

neyse arkadaslar yanlış anlaşılacagımı düşünmedigim için soyledim...herkese kolay gelsin..

Logan' Alıntı:
bu çok eski bir hikaye..sanırım arkadaş da bir yerde gördü yada duydu ve bizimle paylaşmak istedi...özellikle bir kasıt olduğunu düşünmemek lazım yoksa karadeniz fıkraları içinde aynı şey geçerli değil mi...:clap:

arkadısım gayet iyi acıklamıs.

eyvallah...:)

Logan' Alıntı:
katılıyorum toykan ın art niyetli olduğunu düşünmüyorum sinoplu arkadaşın dediğine katılıyorum diyarbakırlı olmasın memleketim toykanın da memeleketi olan hatay olsun ne çıkar

GüzeL Fıkraydı.. Bu Arada Bende DiyarbakırLıyım.. :D Sonuçta Lehçe İtibariyLe Diyarbakır DeniLmiş.. Kasıt Yok Bence.. ELLerine SağLık Toykan

cok iyiydi bi fıkradanda polemik yaratmayalım simdi

ahhahaha süperdi yaaa :)

paylasım için tskler :)

helal be abi koptum walla:)

alish' Alıntı:
GüzeL Fıkraydı.. Bu Arada Bende DiyarbakırLıyım.. :D Sonuçta Lehçe İtibariyLe Diyarbakır DeniLmiş.. Kasıt Yok Bence.. ELLerine SağLık Toykan
*

**
*
*
sen de sagol dostum :)

Agacim HarİkaymiŞ Koptum Valla.emeĞİne SaĞlik:)

merak ederdim ,demek taktik buymuş hehe heeee

ehuehuehu güselmis dostum ellerine saglık :D

Geri